Filteren

Zandbak

Kinderen spelen graag buiten. Daarbij komt dat ze ook graag in het zand spelen. Wij bieden daarom een aantal verschillende zandbakken aan. Zo kun je gemakkelijk op één plek een zandbak uitkiezen en een zandbak kopen. De zandbakken die je kunt vinden bij Ekiddies zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben dus allemaal een andere prijs. Zo is er voor ieder budget een leuke zandbak die je kunt uitkiezen.

Zandbak resultaten

Shop een zandbak goedkoop bij Ekiddies

Bij Ekiddies kun je allerlei soorten zandbakken vinden. De zandbakken die je bij Ekiddies kunt aanschaffen zijn gemaakt van materialen zoals hout en plastic en hebben verschillende groottes. De zandbakken van plastic hebben een lagere prijs. Hierdoor kun jij een zandbak goedkoop aanschaffen en kunnen kinderen een grote lol hebben in hun zandbak. Wij bieden ook een zandbak en watertafel aan zodat kinderen dingen uit kunnen zoeken en tegelijk met zand en water kunnen spelen. Ook de zandbak schelpen zijn gemaakt van plastic en worden vaak gebruikt als zandbak en zwembadje.

Een zandbak in de aanbieding vinden

Naast de plastic zandbakken heb je ook een groot aantal houten zandbakken bij Ekiddies. Deze zijn wat duurder geprijsd maar hebben een groot aantal voordelen. Zo kun je deze installeren op een vaste plek in je tuin en hebben ze vaak een soort bankjes waar kinderen op kunnen zitten. Daarnaast kun je ze vaak goed afschermen en we bieden zelfs een aantal houten zandbakken aan met een afdakje zodat kinderen afgeschermd van de zon in het zand kunnen spelen. Omdat deze zandbakken wat duurder zijn, bieden wij vaak een zandbak met een aanbieding aan. Hierdoor kun jij een leuke zandbak kopen voor een lagere prijs. Daardoor kan jouw kind lang met vriendjes en vriendinnetjes spelen in een zandbak van hoge kwaliteit.