Filteren

Speelkleden

Kinderen kruipen veel over de vloer wanneer ze spelen. Dit is vooral wanneer ze spelen met poppen en autootjes. Ze kunnen hierdoor hun kleding beschadigen of kunnen last krijgen van hun knietjes aangezien ze op een harde en koude vloer zitten. Wij bieden daarom een aantal speelkleden aan zodat jij je kind zorgeloos kan laten spelen. Je kunt de speelkleden vergelijken bij Ekiddies en zo een fleurig speelkleed kopen!

Speelkleden resultaten

Vind een speelkleed goedkoop bij Ekiddies

Ben jij op zoek naar een speelkleed dat je goedkoop kunt aanschaffen? Dan zit je bij Ekiddies aan het juiste adres. We bieden namelijk vele goedkope kleden aan in allerlei verschillende kleuren en met allerlei verschillende thema's. Zo kun je een aantal Disney speelmatten vinden en is er een verschil tussen de matten voor jongens en meisjes. Naast deze speelkleden kun je ook een speelkleed voor een baby kopen. Deze bevatten meestal ook een aantal speeltjes waardoor een baby er naar kan grijpen en er natuurlijk mee kan spelen. Hierdoor kunnen ze hun motoriek verbeteren en hebben ze hand-oogcoƶrdinatie nodig om de speeltjes te kunnen pakken.

Vind een speelkleed in de aanbieding

Een speelmat voor een baby kan erg duur zijn. Daarom hebben we bij Ekiddies regelmatig een aantal speelkleden met korting. Op deze manier kun jij een speelkleed kopen waarbij je niet te veel geld hoeft uit te geven. Je kan een speelkleed in de aanbieding vinden door op een item te klikken en hier zie je dan of er korting op het item is en waar de korting wordt aangeboden. Hierdoor kun jij een speelkleed kopen voor een leuke prijs en kan je kind zich urenlang vermaken en spelen op een speelkleed.