Filteren

CD & DVD / BluRay

Wil jij graag een avondje gezellig op de bank een film kijken? Dan gaat dat helemaal goed komen met deze cd's, dvd's en BluRays. Zo vind je een aantal films die echt gemaakt zijn voor vrouwen en die super zijn voor een vriendinnenavond. Daarnaast vind je ook nog een groot aantal andere films die ook geschikt zijn voor kinderen. Al deze cd's, dvd's en BluRays kun je voor een aangename prijs aanschaffen en je kunt gemakkelijk alle dvd's, BluRays en cd's vergelijken.

CD & DVD / BluRay resultaten

Vind een aantal goedkope dvd's

De dvd's, cd's en BluRays die we aanbieden hebben allemaal een zachte prijs. Zo ben jij verzekerd van een leuke film die je voor een lage prijs kunt kopen. Zo kun je ook meerdere films uitkiezen en meerdere avonden een leuke filmavond houden. We bieden bij Ekiddies ook diverse soorten films aan. Zo kun je een aantal actiefilms vinden maar ook horrorfilms, romantische films en comedy's. Ook kun je er terecht voor een goede portie aan oorlogsfilms. Voor de kinderen worden er een aantal goedkope dvd's aangeboden van Disney waardoor ze zich helemaal in kunnen leven in hun favoriete karakter.

Gemakkelijk al je cd's en dvd's kopen bij Ekiddies!

Wil jij graag een cd kopen of een dvd kopen? Dan kun je allerlei verschillende cd's, dvd's en BluRays vinden. Zo vind je vele kinderfilms die kunnen verschillen van een echt karakter tot aan de catroon- en animatiefilms die je kind meenemen in een wereld vol fantasie. Ook voor de oudere generaties kun je een aantal klassieke films vinden. Zo vind je de welbekende films als Scarface, Fight Club, Harry Potter en Rambo. Naast de vele goedkope dvd's die je bij ons vindt, kun je er ook op rekenen dat je een groot assortiment aan series op dvd of bluray kunt vinden. Hierdoor zul jij je cd's en dvd's kunnen kopen op een plek en heb je het voor een lage prijs kunnen doen.