Filteren

Boeken

Lezen is niet alleen goed voor de ontwikkeling van een kind, maar is ook nog eens een hartstikke leuke tijdsbesteding. Tijdens het lezen kan een kind op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende onderwerpen en wordt de woordenschat van een kind uitgebreid. Stimuleer uw kind dus om te lezen door ze te laten lezen wat zij graag willen. Op Ekiddies vindt u daarom leesboeken voor kinderen in alle leeftijden. Heeft u kind pas leren lezen of is hij of zij al wat meer gevorderd? Van Avi 1 tot aan boeken voor kinderen van 12 jaar en ouder, via Ekiddies ziet u gelijk wat er allemaal verkrijgbaar is. Daarnaast kunt u via Ekiddies gemakkelijk de prijzen van de boeken vergelijken, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u niet onnodig veel betaalt voor het leesplezier van uw kind(eren).

Boeken resultaten

Boeken kopen doet u via Ekiddies

Wat maakt het kopen van boeken nou zo fijn via Ekiddies? Wij hebben een vergelijkingsfunctie in onze webshop, waardoor u binnen enkele klikken de prijzen het leesboek, kleurboek of vriendenboek naar keuze kunt vergelijken. U ziet dan niet alleen bij welke webshops het boek verkrijgbaar is, maar ook bij welke shops deze het goedkoopst is. Vervolgens zit u binnen enkele seconden op de website van de desbetreffende verkoper, waar u uw aankoop gemakkelijk kunt afronden.

Allerlei soorten boeken

Niet alleen vindt u via ons leesboeken, maar wij bieden ook een ruim assortiment aan kleurboeken en vriendenboeken. Waar uw kind dus ook van houdt of op dat moment zin in heeft, via ons vindt u de juiste producten. Met al deze kleurboeken en leesboeken kunnen kinderen zich urenlang vermaken en daarnaast kunnen ze het vriendenboek door al hun vriendjes, vriendinnetjes, juffen, meesters en familieleden laten invullen. Dat is een leuke en blijvende herinnering voor later!