Filteren

Skelters

Waarschijnlijk heeft ieder kind er wel eens van gehoord of er misschien zelfs ook al eens op gereden: een skelter. Veel ouders vinden het echter te duur om een skelter aan te schaffen, maar dit is verleden tijd! Via onze webshop vindt u namelijk skelters voor een scherpe prijs. Zo zijn er al kwalitatief goede skelters voor ongeveer €250, maar kunt u ook kiezen voor een duurdere skelters voor zo'n €500. Bekijk dus snel ons uitgebreide aanbod, vergelijk de prijzen van uw favoriete skelters en bestel!

Skelters resultaten

Alle soorten skelters vergelijken

Het leuke aan de skelters die via onze webshop verkocht worden, is dat het aanbod ontzettend groot is. Er is niet alleen een verschil in de prijs van de skelter, maar ook het uiterlijk en de leeftijd waarvoor de skelter bedoeld is kan verschillen. Daarnaast verkopen wij ook losse onderdelen zoals een spoiler en een hefinrichting, voor het geval dat deze onderdelen bij uw huidige skelter kapot zijn. Zo hoeft u geen gehele nieuwe skelter te kopen, maar scoort u de losse onderdelen via onze webshop! Bent u op zoek naar accessoires om uw skelter op te leuken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop vindt u namelijk ook vlaggen, belichting en aanhangers.

Vergelijk skelters en scoor een goedkope skelter via Ekiddies

Hetgeen dat het shoppen via Ekiddies zo gemakkelijk maakt is de vergelijkingsfunctie die aan onze webshop is toegevoegd. Dankzij deze functie ziet u binnen enkele klikken bij welke webshop uw product het goedkoopst verkrijgbaar is, voor welke prijs dit is en kunt u snel doorklikken naar de desbetreffende webshop. Skelters kopen was dus nog nooit zo makkelijk!