Filteren

Loopwagens

Wanneer u een of meerdere kinderen heeft, zult u er niet aan ontkomen: het kopen van een loopfiets. In Nederland leren de meeste kinderen al op jonge leeftijd fietsen, en om dit proces te ondersteunen en te versnellen is het aanschaffen van een loopfiets een goed idee. Loopwagens kunnen eigenlijk al gebruikt worden door kinderen vanaf 1 jaar, al moeten deze fietsjes vaak extra wieltjes hebben omdat het kind nog te klein is om zelf de balans te houden. Wanneer kinderen 2 jaar of ouder zijn, kunnen ze prima overweg met een wat gevorderde loopfiets. Op onze website vindt u daarom loopwagens voor beiden leeftijdscategorieën. Via Ekiddies kunt u namelijk loopfietsen met twee wielen kopen, maar ook loopwagens die wat extra steun bieden doordat ze vier wieltjes hebben. Bekijk dus snel welke loopfietsen u via Ekiddies kunt kopen en vergelijk de prijzen!

Loopwagens resultaten

Loopfietsen vergelijken

Wat maakt shoppen via Ekiddies nou zo fijn? Het feit dat wij een vergelijkingsfunctie in onze website hebben geïntroduceerd. Dankzij deze speelgoedvergelijker betaalt u nooit meer te veel voor het speelgoed voor uw kind(eren). U ziet namelijk binnen één oogopslag bij welke aanbieder het artikel het goedkoopst is. Dus wanneer u de prijzen van loopwagens wilt vergelijken om er op deze manier zeker van te zijn dat u niet onnodig veel geld betaalt, bent u bij Ekiddies aan het juiste adres.

Voordelen van een loopfiets

Het gebruiken van een loopfiets of loopwagen kent vele voordelen voor een kind. Kinderen ontwikkelen namelijk op deze manier een evenwichtsgevoel, versterken de motorische ontwikkeling en helpen bij het ontwikkelen van inschattingsvermogen van een kind. Daarnaast leren kinderen vaker eerder fietsen (zonder wieltjes) wanneer zij in hun vroegere jaren op een loopfiets geoefend hebben. Prijzen vergelijken en een loopfiets kopen doet u dus voordelig en snel via Ekiddies.nl!