Filteren

Speeltoestellen en huisjes

Ben jij op zoek naar een aantal speeltoestellen of speelgoedhuisjes voor je kind zodat zij zowel buiten als binnen leuk kunnen spelen? Dan ben je bij Ekiddies aan het juiste adres! Je vind hier namelijk een groot aantal speeltoestellen en speelhuisjes. Niet alleen vind je deze toestellen maar deze speeltoestellen worden goedkoop aangeboden! Daarnaast vind je ook een aantal goedkope speelhuisjes. Hierdoor is er voor iedereen een gepast speeltoestel of huisje.

Speeltoestellen en huisjes resultaten

Een speeltoestel goedkoop aanschaffen

Speeltoestellen kunnen erg duur worden. Hierdoor kan het zijn dat je het budget niet hebt of juist liever iets anders koopt voor je kinderen. Daarom bieden wij bij Ekiddies een aantal speeltoestellen goedkoop aan. Op deze manier kun jij je kinderen verrassen en is het niet nodig om veel geld te betalen voor deze toestellen. De speeltoestellen kunnen ook met korting aangeboden worden waardoor jij speeltoestellen nog goedkoper kunt aanschaffen. De korting van de speeltoestellen worden aangegeven per product. De speeltoestellen verschillen ook allemaal in grootte. Zo kun je een heel simpel speeltoestel vinden met een trapje en een glijbaan maar je kan ook erg uitgebreide toestellen vinden met klimrekken, een schommel, een huisje dat bovenop het toestel staat en een glijbaan. Door de vele toestellen kun jij het best passende exemplaar uitkiezen.

Vind een speelhuisje goedkoop bij Ekiddies

Naast de vele speeltoestellen kun je ook speelhuisjes kopen bij Ekiddies. Deze zijn vaker iets kleiner dan de speeltoestellen en kunnen gemakkelijk verplaatst worden van binnen naar buiten. De speelhuisjes kunnen ook duur worden wanneer je kijkt naar de verschillende materialen waarvan ze gemaakt kunnen zijn. Jij kunt namelijk kiezen uit speelhuisjes die gemaakt zijn van plastic of hout. Daarom vind je ook een aantal speelhuisjes die goedkoop aangeboden worden. Omdat kinderen snel groeien, is het handig dat je een speelhuisje goedkoop aanschaft aangezien kinderen na een poosje wellicht er niet meer mee willen spelen.