Filteren

Schrijfgerei

Wanneer je kinderen naar school gaan, zullen ze op een bepaald moment leren lezen en schrijven. Het is daarom ook noodzakelijk dat ze een aantal schriften bij zich hebben maar ook het schrijfgerei is handig om mee te hebben naar school! Zo kun je een aantal handige balpennen maar ook vele pennen van Stabilo vinden in onze vergelijker. Hierdoor kun jij gemakkelijk al je schrijfgerei kopen op één plek.

Schrijfgerei resultaten

Groot aanbod aan pennen

Je vindt naast de standaard pennen ook een groot aantal andere pennen bij Ekiddies. Zo hebben we een grote variatie aan kleuren en kun je kiezen tussen een aantal soorten pennen. Natuurlijk zijn de standaard balpennen niet te missen. Daarnaast zijn er ook fineliners te vinden. Er is ook aan de beginnende schrijver gedacht! Zo kun je schrijfgerei kopen van Stabilo dat ontworpen is voor de houding van je hand. Op deze manier heeft je kind een ergonomische pen waarmee je kind gemakkelijk en fijn kan leren schrijven.

Schrijfgerei kopen bij Ekiddies

Ben jij naast de pennen op zoek naar een aantal stiften voor de mooie kunstwerkjes van je kinderen? Je vindt namelijk alle stiften hier bij Ekiddies. Zo kun je schrijfgerei kopen waaronder een aantal verschillende soorten stiften. Je vindt namelijk een aantal dikke stiften maar ook dunne stiften. Sommige stiften zijn alleen te gebruiken op papier en karton terwijl je naast deze standaard stiften ook een aantal textiel stiften kunt vinden. Zo kunnen kinderen niet alleen op papier een kunstenaar worden maar daarbij kunnen ze ook nog hun eigen shirtjes creëren. Wil jij liever dat je kind nog even niet met stiften speelt? Dan kun je ook ander schrijfgerei kopen. Er zijn namelijk ook een groot aantal potloden verkrijgbaar.

Vind de juiste accessoires voor je schrijfgerei

Naast het vele schrijfgerei dat je kunt kopen bij Ekiddies, kun je ook een aantal accessoires hier vinden. Zo kun je gemakkelijk een aantal etuis kopen om al je schrijfgerei in te doen maar je kan ook op zoek gaan naar een puntenslijper. Wil je graag wat wissen? Dan kun je ook gaan voor een grote of kleine gum in vele verschillende kleuren en vormen. Hierdoor kun jij gemakkelijk al je schrijfgerei bij ons kopen en bespaar je ook nog een boel geld!