Filteren

Water

De zomer wordt nog leuker met waterpret! In de vergelijker vind je een groot assortiment aan verschillende producten zoals zwembaden, waterpistolen, luchtbedden en verschillende andere soorten water speelgoed. Niemand komt de zomer door zonder leuk waterspeelgoed, dus kijk snel in de vergelijker want daar kun je het allerleukste waterspeelgoed kopen.

Water resultaten

Zwembaden

In de vergelijker vind je verschillende mooie zwembaden voor bij jou in de tuin. Wil je elke dag even lekker kunnen zwemmen en even afkoelen in je eigen zwembad? Koop dan een van de verschillende soorten zwembaden met bijbehorende zwembadaccessoires en onderhoudsartikelen.

Waterpistolen

Buiten zwembaden vind je ook verschillende stoere waterpistolen voor jongens en meisjes. De waterpistolen zijn het geschikte buitenspeelgoed als het gaat om avonturen beleven. Komen je kinderen bijvoorbeeld thuis van een lange dag school met hun vrienden, wat is er dan leuker dan een watergevecht te houden? In de vergelijker kun je gemakkelijk en snel deze toffe waterpistolen en waterspeelgoed kopen online!

Luchtbedden

Wil jij lekker even genieten van de zon op het water? Dan zijn floaties voor jou een echte must! Luchtbedden worden tegenwoordig gemaakt in de allerleukste en vrolijkste ontwerpen. Zo heb je bijvoorbeeld flamingo's, pizzastukken, watermeloenen en vele andere verschillende floaties waar je lekker op kunt dobberen op het water. Floaties zijn een echte favoriet onder waterspeelgoed, aangezien ze er leuk uitzien en zeer handig zijn als je even lekker wilt zonnen.

Online waterspeelgoed kopen?

Waterspeelgoed is niet te missen in de zomer en in de warme dagen. Even lekker afkoelen als je thuiskomt en genieten van het mooie weer. Daarom hebben wij in de vergelijker een ruim assortiment met het allerleukste waterspeelgoed. Op deze manier kun je waterspeelgoed kopen en genieten van mooie kortingen en aanbiedingen door gebruik te maken van de verschillende toffe kortingscodes van Ekiddies.