Betrouwbaar winkelen

Bij Ekiddies.nl vinden wij het belangrijk dat u via ons veilig en betrouwbaar online kunt winkelen. Het is van groot belang dat u op een veilige manier uw speelgoed online kunt bestellen en dat de bestelling veilig bij u op de deurmat belandt. Daarom hebben wij een vergelijkingssite met uitsluitend betrouwbare aanbieders voor u opgezet zodat u met zekerheid kunt winkelen. Wij hebben de beste aanbieders voor u uitgekozen om u een zo compleet mogelijk aanbod te tonen.

Veilig online winkelen

Voordat een webshop bij Ekiddies online komt, zoeken we uit hoe veilig de webshop is. Heeft de webwinkel een webshop keurmerk, gaan ze voorzichtig om met persoonlijke gegevens en voldoen ze aan alle andere andere zaken die zijn vastgelegd in de wet “Kopen op Afstand”? Deze wet zorgt ervoor dat u als consument beschermd wordt als u online winkelt. Het webshop keurmerk is een van de grootste erkende keurmerken van Nederland. Als een webshop een keurmerk ontvangt dan weet u zeker dat u veilig online kunt winkelen.

Problemen met een van onze aanbieders?

Mocht u tegen problemen aanlopen tijdens het bestellen van speelgoed bij een van onze aanbieders, krijgt u een product niet geleverd of heeft u een geschil met een van de aanbieders van Ekiddies? U zult dit geschil met de desbetreffende webshop moeten oplossen, maar we zouden graag op de hoogte gebracht worden wanneer er zoiets plaatsvindt. Wanneer we meerdere klachten over één shop ontvangen, dan zullen we hun aanbod uit de vergelijker halen.

Betrouwbaar winkelen voor de beste prijs

Door bij Ekiddies.nl speelgoed te vergelijken ziet u in één oogopslag wat de goedkoopste prijs is voor het product dat u zoekt. Verder hebben wij een groot aanbod van aanbieders zodat u zelf kunt beslissen waar u uw producten wilt kopen.