Gratis uw webshop aanmelden

Ekiddies wilt graag een zo groot mogelijk aanbod in speelgoed aan het winkelend publiek aanbieden. Heeft u ook een webshop op het gebied van speelgoed en denkt u goed te passen binnen onze vergelijker? U kunt uw webshop helemaal gratis bij ons aanmelden! Lees hier hoe het werkt.

Onafhankelijke vergelijker

Ekiddies is een onafhankelijke vergelijker in speelgoedartikelen en wij willen graag onze klanten de beste producten aanbieden. Bent u een online speelgoedwinkel en denkt u relevant te zijn voor onze website? Dan kunt u zich vandaag nog gratis uw webshop aanmelden. U moet er wel rekening mee houden dat wij geen account hebben voor de online speelgoedwinkels, waarmee u zich kunt inloggen en uw positie binnen Ekiddies kunt beïnvloeden. Wij geven onze klanten een eerlijk beeld van de prijzen van uw online speelgoedwinkel en alle andere online speelgoedwinkels die wij vergelijken.

Voordelen voor uw speelgoedwinkel

Wanneer u uw webshop op Ekiddies laat plaatsen, kunt u genieten van enkele handige voordelen. Deze zijn:

  • Ekiddies vraagt geen kosten voor het plaatsen van uw aanbod. Uw webshop wordt dus gratis opgenomen in onze vergelijker.
  • Wanneer iemand iets bij u koopt via Ekiddies, betaalt u een percentage commissie aan Ekiddies. U betaalt dus alleen wanneer het u iets heeft opgeleverd.
  • Ekiddies is een speelgoedvergelijker met een groot publiek. Uw aanbod wordt dus getoond aan een grote en relevante doelgroep.
  • U vergroot de naamsbekendheid van uw online speelgoedwinkel, doordat u getoond wordt in onze zoekresultaten.

Wilt u uw webshop aanmelden?

Neem contact op met Ekiddies via ons mailadres of vul ons online contactformulier in.

Meld u vandaag nog gratis aan en u profiteert direct van een hele hoop voordelen!