Filteren

Zwembaden

Als de temperaturen richting de zomer omhoogschieten, zoekt iedereen natuurlijk graag verkoeling. Deze verkoeling kunt u vinden in een heerlijk zwembad dat u via Ekiddies kunt kopen. Via onze webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten zwembaden. Van kinderbadjes in alle soorten en maten, tot zwembaden waar ook volwassenen veel plezier aan kunnen beleven. Bent u of uw kind(eren) dus toe aan een verfrissende duik? Bekijk ons ruime aanbod, vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders en bestel het goedkoopste zwembad gemakkelijk online.

Zwembaden resultaten

Zwembad accessoires bestellen via Ekiddies

Bij een zwembad komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het zwembad zelf. Daarom verkopen onze aanbieders ook een aantal belangrijke accessoires voor uw nieuwe zwembad, zoals een stofzuiger, een schoonmaakborstel en een afdekzeil. Al deze benodigdheden helpen u om uw zwembad zo schoon mogelijk te houden, zodat u er langer plezier van kunt beleven. Ook voor deze producten geldt dat u gemakkelijk de prijzen van de verschillende aanbieders die aangesloten zijn bij onze webshop kunt vergelijken. Heeft u nog een schepnet nodig, maar wilt u hier niet teveel geld aan uitgeven? Klik op een artikel naar keuze en de prijzen per aanbieder worden aan u getoond.

Vergelijken de prijzen van uw nieuwe zwembad

Het vergelijken van prijzen van een zwembad om op deze manier geld te besparen op uw aankoop was nog nooit zo makkelijk. Ekiddies zoekt namelijk de prijzen van de concurrenten uit, om het zwembad tegen een scherpe prijs te kunnen aanbieden. Dus wilt u een zwembad kopen? Zoek niet langer zelf op het internet, maar laat Ekiddies voor u het werk doen! Een nieuw zwembad bestellen doet u dus gemakkelijk, snel en veilig via onze webshop!