Filteren

Speelhuisjes

Elk kind droomt er wel van om een eigen plekje te hebben, waar papa en mama niet mogen komen. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven en urenlang spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor papa's en mama's komt een speelhuisje ook goed van pas! Je kunt er namelijk fijn speelgoed in opbergen, de kids zijn buiten in de frisse lucht aan het spelen en ook heb je zo wat tijd voor jezelf om bijvoorbeeld even schoon te maken, de kids zullen toch te druk zijn in hun eigen stekkie om jou te storen. Ekiddies biedt jou speelhuisjes met korting aan, in alle soorten en maten! Gebruik de Ekiddies speelgoedvergelijker om gemakkelijk speelhuisjes te vergelijken van verschillende webshops.

Speelhuisjes resultaten

Nieuwe bezigheid voor de kids

Vind je dat je kinderen te veel in huis zitten of sluiten ze zich op in hun kamer? Je krijgt ze niet overgehaald om buiten te gaan spelen, ze vinden het te saai?! Kinderen sluiten zich in hun kamer op omdat ze daar hun eigen ding kunnen doen, zonder zomaar gestoord te worden door mama en papa. Een speelhuisje in de tuin plaatsen is een ideale middenweg. De kids zijn buiten, wat natuurlijk veel gezonder is dan binnen zitten de hele dag. En ze hebben een eigen plekje waarin ze de hele dag op hun gemak kunnen spelen. Ook kunnen ze er hun speelgoed in kwijt, dan zijn wij als ouders daar ook fijn van af, hé! Nou moet zo'n huisje natuurlijk niet te duur zijn, het zijn tenslotte kinderen en bij kinderen blijven dingen vaak niet heel. Ekiddies is dé plek waar je speelhuisjes goedkoop kunt aanschaffen.

Besparen op de kosten? Bij Ekiddies vind je speelhuisjes met korting

Op zoek naar goedkope speelhuisjes? Kids spelen vaak ruw, dus erg veel investeren in een huisje is misschien niet het beste plan. Mocht er iets mee gebeuren, moeten de reparatie- of vervangingskosten niet te hoog zijn. De verschillende webshops op Ekiddies bieden vaak speelhuisjes met een leuke kortingscode aan. Gebruik de Ekiddies speelgoedvergelijker en vind zo het perfecte speelhuisje voor je kids en jou!