Filteren

Schoolbekers

Wanneer je kinderen oud genoeg zijn, komt er een tijd dat ze naar school moeten. Op de basisschool leren en spelen ze en in de pauze wordt er natuurlijk gegeten en gedronken. Het is dan erg gemakkelijk wanneer je wat drinken vanuit thuis mee kunt geven. Dit gaat gemakkelijk met een schoolbeker. Daarom bieden wij een aantal schoolbekers aan waaronder een variatie aan Mepal drinkbekers. Je kunt alle schoolbekers gemakkelijk vergelijken en zo een beker vinden waar jij je kind erg blij mee maakt!

Schoolbekers resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Een groot aanbod aan Mepal drinkbekers

Wil jij een drinkbeker kopen? Dan kun je kiezen tussen een aantal Mepal drinkbekers die we aanbieden bij Ekiddies. Zo vind je een aantal schoolbekers maar ook een aantal pop-up drinkflessen. De schoolbekers zijn in verschillende basiskleuren te verkrijgen en daarbij worden ook drinkflessen en bekers met een opdruk aangeboden. Zo kan je kind kiezen voor een opdruk van een dier, zijn of haar favoriete Disney of Star Wars karakter en kun je zelfs een schoolbeker vinden van Woezel & Pip voor de kleinere kinderen. Naast deze drinkbekers voor school kun je ook een schoolbeker kopen waar jij je muesli met yoghurt of kwark in kunt doen.

Een drinkbeker kopen met korting bij Ekiddies

De drinkbekers van Mepal kunnen iets prijziger zijn doordat ze kunnen verzekeren dat deze bekers geen vloeistoffen lekken. Hierdoor kun jij naast de vele verschillende dranken ook zonder zorgen een beker yoghurt of kwark meegeven aan je kind. Een drinkbeker voor school hoeft echter niet duur te zijn. Wij bieden namelijk vaker een aantal schoolbekers aan met korting zodat jij een drinkbeker kunt kopen voor een zacht prijsje en weet je zeker dat de spullen in de tas van je kinderen droog blijven.