Filteren

Lunchboxen

Boterhamzakjes zijn handig voor het meenemen van eten, maar zijn niet zo handig als een lunchbox. Een goed gevulde lunchbox of broodtrommel is een must bij kinderen. Een leuke, vrolijke en handige broodtrommel met een paar boterhammen en een stukje fruit en jouw kind komt de dag wel door op school. Vind de allerleukste broodtrommels goedkoop bij Ekiddies door te vergelijken. Vergelijk gemakkelijk en snel, dan kun je vandaag nog online je lunchbox kopen.

Lunchboxen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Kleurrijke broodtrommels kopen

In de vergelijker van Ekiddies vind je de allerleukste lunchboxen voor jongens en meisjes. Ze zijn er in verschillende soorten en maten met vrolijke kleuren. De broodtrommels hebben super leuke thema's. Zo heb je bijvoorbeeld trommels met Disney figuren en voetbalhelden. Maar er zijn ook lunchboxen met printjes of gewoon vrolijke effen kleuren. Wil jij je drinken in een bijpassende drinkbeker? Je vindt in de vergelijker verschillende leuke sets. Ben jij op zoek naar een vrolijke lunchbox en drinkbeker waarmee jouw kind zijn/haar eten en drinken in mee kan nemen? Kijk dan in de vergelijker, want daar kun je broodtrommels kopen met mooie broodtrommel aanbiedingen.

Lunchbox kopen via Ekiddies

Een handige broodtrommel die past in je schooltas zodat jouw brood niet meer wordt geplet en het lekker vers blijft? Er zijn verschillende redenen waarom broodtrommels handig zijn. Daarom hebben wij een breed assortiment lunchboxen door middel van onze samenwerkingen met verschillende toffe websites. Krijg een duidelijk overzicht van de producten van meerdere webshops in de vergelijker, zo kun je gemakkelijk en snel online een broodtrommel kopen. Om extra te genieten kun je gebruikmaken van verschillende kortingscodes die te vinden zijn op de website van Ekiddies. Makkelijk en snel kun je online lunchboxen kopen met de mooiste aanbiedingen.