Filteren

Accessoires

Heeft je kind een skelter en wil je graag deze skelter uitbreiden? Dan kun je bij Ekiddies een aantal skelter accessoires kopen! Deze accessoires verschillen enorm zodat jij je skelter compleet kan aankleden en meer dingen kan verplaatsen. Je kan bij Ekiddies een groot aantal skelter accessoires vergelijken zodat je gemakkelijk de accessoires vind die je nodig hebt!

Accessoires resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Skelter accessoires goedkoop vinden bij Ekiddies!

Bij Ekiddies houden we er rekening mee dat deze accessoires aardig duur kunnen worden. Daarom bieden wij een aantal skelter accessoires goedkoop aan zodat jij je kind blij kan maken met een extraatje voor zijn of haar skelter terwijl jij er niet te veel geld aan hebt uit hoeven geven. Je kan bij ons daarom kiezen uit meerdere soorten stoelen zodat je kind meerdere mensen kan vervoeren op de skelter. Je kan er ook voor kiezen om een aanhanger of een toeter op de skelter te installeren. Daarnaast kun jij ook de skelter aankleden met een aantal lampen zodat ze bij donkere dagen of slechter weer ook goed zichtbaar zijn.

Koop hier skelter accessoires met korting

Naast de vele goedkope artikelen die je kunt gebruiken voor je skelter, kun je ook een aantal skelter accessoires met korting aanschaffen. Je kan hierdoor een duurder item kiezen zonder dat je hier het volle bedrag voor hoeft te betalen. Zo kun je jouw kind verrassen met een stoere sirene, hoorn of zelfs een schuif, liftbak of palletvork. Is jouw kind een echte racer? Dan kun je met een snelheidsmeter de snelheid van de skelter opmeten en kan je kind bijhouden hoe snel hij rijdt! Betaal nooit meer te veel en vergelijk alle skelter accessoires op Ekiddies.