Filteren

Knikkers

Het is een bekend beeld op basisscholen: knikkerende kinderen op het schoolplein. Werkelijk iedereen kan er aan meedoen, kindjes uit groep 4, maar ook de oudere kinderen uit groep 8 vinden dit nog hartstikke leuk om te doen. Dit was jaren geleden al zo, maar zal waarschijnlijk in de toekomst ook nog zo zijn omdat knikkeren een tijdloos spel is wat je overal en met iedereen kunt spelen. Er hoeft maar een klein kuiltje gegraven te worden dat functioneert als knikkerpot en men kan gelijk aan de slag. Omdat wij het knikkeren graag levend willen houden, hebben wij een categorie volledig gevuld met knikkers en toebehoren. Goedkope knikkers kopen doet u dus via Ekiddies!

Knikkers resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Knikkers in alle soorten en maten

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten knikkers, waarschijnlijk meer dan u kunt benoemen. Vaak hangt de benaming van de knikker af van het uiterlijk en de kleuren die gebruikt zijn. Dit maakt knikkeren juist zo leuk, omdat er zoveel verschillende knikkers te krijgen zijn zit er altijd wel een knikker bij die uw kind mooi vindt en graag wilt hebben. Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook niet om de namen van de knikkers, maar om het feit dat kinderen zich hiermee goed vermaken kunnen. De juiste knikkers vindt u via Ekiddies.

Online knikkers en toebehoren kopen

Zoals verteld, heeft u via Ekiddies toegang tot een breed assortiment aan knikkers en toebehoren. Een voordeel van shoppen via Ekiddies, is dat het aanbod van vele webshops wordt samengebracht. Hierdoor heeft u een overzichtelijk beeld van wat er tegenwoordig verkrijgbaar is, en welke aanbieder uw favoriete product tegen de laagste prijs aanbiedt. Wanneer u online knikkers wilt kopen, klikt u op een artikel naar keuze, kiest u voor de laagste prijs en wordt u direct doorverwezen naar de desbetreffende webshop. Om het knikkeren helemaal fanatisch te maken, kunt u via onze website de mooiste en indrukwekkendste knikkerbanen aanschaffen. De kinderen zullen haast niet uitgespeeld raken!