Filteren

Treinen

Wil jij een speelgoed trein kopen voor een van je kinderen? Dan zit je bij Ekiddies helemaal goed! Wij bieden namelijk een aantal leuke speelgoed treinen aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Wij bieden een aantal treinen aan die gemaakt zijn van verschillende materialen. Je kunt daarom een aantal houten treinen maar ook elektrische treinen kopen. Al deze treinen kun je gemakkelijk vergelijken op prijs en zo vind je een leuke trein voor je kind!

Treinen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Een trein kopen als cadeau

Wil jij een speelgoed trein kopen voor een neefje of kindje van vrienden? Dan hebben wij de leukste speelgoed treinen voor jou in de aanbieding! Wanneer je een speelgoed trein cadeau geeft, zorg je ervoor dat het kind zijn of haar fantasie gaat gebruiken. Ze kunnen namelijk conducteur worden van een trein die vertrekt naar verschillende stations. Vele treinen bieden we aan in diverse kleuren en groottes. Hierdoor kunnen kinderen met veel treinen spelen en hebben ze uren plezier. Voor de jongere kinderen kun je een speelgoed trein kopen die gemaakt is van hout. Naast de vele treinen die gekocht kunnen worden zul je ook een aantal treinbanen vinden bij ons. Hierdoor kunnen kinderen hun eigen baanverloop bouwen.

Koop een speelgoed trein met een leuke aanbieding

Wil jij een trein kopen maar heb je een budget waar jij je graag aan wilt houden? Dan is dat bij ons geen probleem! Wij bieden namelijk verschillende speelgoed treinen aan voor een leuke prijs. Daarnaast kun je geregeld een treintje met korting kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de treinen van Thomas de Trein en Chuggington die qua prijs wat duurder zijn dan andere treinen. Maar ook de houten treinsets van Brio kunnen aardig duur worden. Deze kun je kopen met een leuke korting bij ons. Hierdoor kun je een leuke trein kopen voor je kind, neefje of kennis voor een leuk bedrag en heb jij een leuk centje bespaard!