Filteren

Poppenhuis

Ben jij op zoek naar een poppenhuis voor je kind? Dan zit je bij Ekiddies helemaal goed. Je kan hier namelijk allerlei soorten poppenhuizen vinden die voor allerlei prijzen verkocht worden. De poppenhuizen zijn gemaakt van verschillende materialen zodat je voor ieder kind een leuk poppenhuis kunt kopen.

Poppenhuis resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Shop je poppenhuis in de aanbieding

Wil jij graag een poppenhuis kopen en wil jij graag wat korting meepakken? Dan vind je hier een aantal poppenhuizen in de aanbieding. Je kunt hierdoor kiezen uit poppenhuizen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo bieden wij houten poppenhuizen aan maar ook poppenhuizen die gemaakt zijn van plastic. Je kan natuurlijk ook een aantal poppenhuis meubels aanschaffen zodat het huisje mooi aangekleed is en zo kunnen kinderen zich uren vermaken. Je kan naast de diverse materialen ook kiezen tussen de grootte van de poppenhuizen. Hierdoor heb je voor iedere gelegenheid of kado een poppenhuis op maat.

Een poppenhuis goedkoop kopen

Poppenhuizen kunnen erg duur worden naarmate je een groter huis uitkiest. Ook het materiaal kan invloed hebben op de prijs. Zo kan het zijn dat een poppenhuis van hout duurder is dan een poppenhuis dat gemaakt is van plastic aangezien de productie van deze huisjes vaak langer duurt. Daarom kun je bij ons de huizen filteren en kun je op deze manier gemakkelijk een goedkoper exemplaar kopen. Daarnaast kun je vaak ook nog eens profiteren van een korting waardoor jij ook de duurdere huisjes voor een lagere prijs kunt aanschaffen. Zo heb jij een leuk poppenhuis voor je kinderen en hoef jij niet te veel geld uit te geven. Kijk daarom regelmatig op Ekiddies en shop je poppenhuis goedkoop!