Filteren

Baby born

De Baby Born is al jaren een bekende pop waar vele kinderen mee spelen. Met deze pop kunnen kinderen op een spelenderwijze leren om te gaan met een baby en kunnen ze vadertje en moedertje spelen. Tegenwoordig heeft Baby Born een aantal poppen gemaakt voor iedere fase van je kind. Je kan al deze Baby Born spullen vergelijken en zo vind je precies wat je zoekt.

Baby born resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Een Baby Born goedkoop aanschaffen

Zoals al eerder is vermeld zijn er een aantal verschillende Baby Born poppen voor iedere fase in het leven van je kind. Deze poppen zijn zo gemaakt dat er in iedere fase een leermoment is toegevoegd. Naast de originele Baby Born pop met geluiden vind je ook een nieuwe versie! Voor de oudere kinderen hebben ze bij Baby Born namelijk het oudere zusje ontworpen van de Baby Born. Naast al deze spullen kun je ook een heleboel accessoires kopen om je kind een nog levendigere ervaring en fantasie te geven. Zo kun je verschillende soorten kleding en huismeubels kopen. Via onze vergelijker kun je zo op zoek gaan naar een Baby Born die goedkoop wordt aangeboden of een aantal artikelen die voor een lage prijs verkocht worden. Hierdoor bespaar jij geld en zul je jouw dochter gelukkig maken met spulletjes voor haar Baby Born.

Kom spullen van Baby Born tegen met korting

Naast een aantal goedkope spullen voor de Baby Born heb je het geluk dat je bij Ekiddies ook geregeld een aantal artikelen van Baby Born met korting kunt shoppen. Zo bespaar jij nog meer op je Baby Born terwijl jij je dochtertje blij maakt. De korting die je krijgt wordt altijd aangegeven bij de producten zelf en zo zie je ook welke shop de korting aanbiedt. Daarbij is het ook fijn als je iets van Baby Born cadeau wilt geven en daar ook nog een beetje korting bij kunt pakken.