Filteren

Grondplaten

Wil je met je dochter heerlijk een dagje knutselen? Dan kun je ervoor kiezen om samen met strijkkralen te gaan spelen. Het spelen met strijkkralen gaat wel gemakkelijker wanneer je een aantal grondplaten voor strijkkralen hebt aangezien dit de ondergrond is voor het maken van de figuurtjes.

Grondplaten resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Vind een aantal strijkkralen grondplaten

Bij Ekiddies vind je vele verschillende strijkkralen grondplaten zodat jij en je dochter uren plezier kunnen hebben met knutselen. Zo kun je onder andere een aantal grondplaten voor strijkkralen vinden in de vorm van een hartje maar ook vele verschillende diervormen. Wil jouw dochter liever een prinses of ander meisje of jongen knutselen van strijkkralen? Dan kan dat ook heel gemakkelijk met een aantal Hama strijkkralen grondplaten. Hierdoor kunnen kinderen de vormen met allerlei verschillende kleuren invullen en zo bijvoorbeeld een aantal prachtige bloemen, sneeuwvlokken of andere vormen maken.

Een breed aantal Hama strijkkralen grondplaten

Het merk Hama heeft vele strijkkralen grondplaten. Zo kun je vele diervormen vinden zoals schattige vlinders, dolfijnen, paarden en andere huisdieren. Daarnaast vind je een aantal dierentuindieren en vind je zelfs een aantal stoere dieren voor jongens. Deze dieren zijn onder andere leeuwen, draken en dino's. Zo kun je niet alleen met je dochter maar ook met je zoon hele leuke figuurtjes maken en kan hij zijn fantasie gebruiken en het beestje zelf vorm geven. Naast de vele speciale vormen kun je ook natuurlijk de normale grondplaten voor strijkkralen vinden. Zo vind je een aantal ronden, vierkanten en sterren. Deze zijn in allerlei maten te krijgen waardoor je kinderen een groter of kleiner kunstwerk kunnen maken met de strijkkralen.