Filteren

Reisspellen

Wanneer u onderweg bent of op vakantie gaat, zijn reis spelletjes ideaal om uzelf en uw kinderen te vermaken. Geen vervelende autoritten of wachttijden op een vliegtijd meer, de tijd vliegt namelijk voorbij wanneer u leuke reisspellen mee heeft genomen. Deze reisspellen zijn in veel varianten verkrijgbaar, ook in de bekende spellen zoals Mens Erger Je Niet, Ganzenbord en schaken. Het handige aan deze reisspellen variant is dat spellen kleiner zijn gemaakt, waardoor ze makkelijker mee te nemen en te vervoeren zijn. Zo kunt u verschillende spellen meenemen op vakantie zonder dat de tas al volraakt en er geen plek meer is voor de belangrijkere spullen. Bekijk hieronder het actuele aanbod aan reisspellen van diverse speelgoedwinkels, maak een keuze en haal uw favoriete reisspel in huis!

Reisspellen resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Reisspellen voor iedereen!

Wij bieden ontzettend veel speelgoed aan voor kinderen van bijna alle leeftijden. Zelfs het aanbod reisspellen is groot via Ekiddies, er is voor iedereen dus wel een vermakelijk spel te vinden. Van een leuk schaakspel voor de wat oudere generatie, tot een reiseditie van het welbekende Kinderen voor Kinderen. Ook de tijdloze spellen voor alle leeftijden, zoals woordzoekers, galgje en scrabble, zijn verkrijgbaar in een kleinere vorm. Dit betekent dus hetzelfde plezier in een kleiner doosje!

Reis spelletjes vergelijken via Ekiddies

Heeft u nog niet de juiste reis spelletjes in huis? Scoor deze dan voordelig en gemakkelijk via onze vergelijkingssite. Op onze website kunt u namelijk de prijzen van de verschillende bordspellen vergelijken, wat u kan helpen bij het maken van een keuze. Daarnaast kunt u op deze manier snel zien bij welke shop het bordspel het goedkoopst is, en houdt u wellicht wel geld over voor een extra reisspel! Uw kinderen, maar ook uzelf, zullen zich urenlang kunnen vermaken met deze reisspellen die u kunt kopen via Ekiddies!