Filteren

Nijntje

Nijntje is het bekendste konijn ter wereld! In het buitenland wordt Nijntje echter wel Miffy genoemd, aangezien dit makkelijker uit te spreken is. Het super schattige konijntje Nijntje werd bedacht in 1955 door Dick Bruna. Hij bedacht Nijntje (Miffy) doordat hij elke dag voor zijn zoon een verhaal vertelde over een wit konijn. Ben jij op zoek naar leuke artikelen van Nijntje? Kijk dan zeker even in de vergelijker, want daar kun je gemakkelijk producten van Nijntje kopen!

Nijntje resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Nijntje sinds 1955

Dick Bruna tekende Nijntje voor het eerste in 1955. Hij maakte van Nijntje een meisje omdat hij het leuker vond om een jurkje te tekenen. De naam Nijntje is ontstaan uit het woord konijntje, voor de Nederlanders klinkt dit dan ook heel logisch. In het buitenland heeft Nijntje de naam Miffy gekregen in 1996. Na de allereerste tekening is Nijntje in 1963 veranderd naar hoe zij er nu uitziet. Sindsdien is ze soms alleen iets bolliger of smaller getekend in sommige verhalen. Zo werden er vele leuke producten ontworpen met Nijntje. Wil je een mooi overzicht van deze producten? Kijk dan in onze vergelijker, want daar heb je een mooi overzicht van alle Nijntje producten zodat je Nijntje kunt kopen met mooie Nijntje aanbiedingen.

Speelgoed van Nijntje met korting

Nijntje spreekt alle kinderen over de hele wereld aan, ze geeft hen een warm en fijn gevoel van veiligheid door haar avonturen. De avonturen worden afgeleid uit het dagelijkse leven waardoor kinderen het gemakkelijk begrijpen. Nijntje is een positief figuur dat er voor zorgt dat alle kinderen om haar lachen en haar leuk vinden. Koop de allerleukste Nijntje artikelen voor jouw kind of als kraamcadeau. In de vergelijker van Ekiddies vind je verschillende artikelen zoals boekjes, puzzels en knuffels. Bestel je via de vergelijker, dan kun je gebruikmaken van de kortingscodes van Ekiddies om zo te genieten van mooie Nijntje aanbiedingen. Koop vandaag nog producten van Nijntje met korting gemakkelijk en snel online!