Filteren

Bumba

Bumba de clown is een bekend figuur van Studio100. Hij is onder de doelgroep baby's en peuters erg geliefd. Bumba bestaat sinds 2005 en er zijn sindsdien verschillende afleveringen over gemaakt. Voor de echte Bumba fans hebben wij een aanbod aan Bumba speelgoed zoals Bumba feestartikelen, Bumba knuffels en nog veel meer in onze vergelijker. Bumba kopen kan vandaag nog gemakkelijk en snel via Ekiddies!

Bumba resultaten

Op dit moment hebben wij geen producten in deze categorie

Bumba speelgoed voor iedere leeftijd

Bumba is een Vlaamse vrolijke clown die af en toe ondeugende dingen doet. Hij voert in zijn kleurrijke circus kunstjes uit en haalt grappen uit met zijn toverstaf. Bumba krijgt regelmatig bezoek van zijn vrienden Bumbalu, Nanadu, Tumbi, Kiwi en andere figuren waarmee hij korte avonturen en situaties opvoert uit herkenbare situaties voor zelfs de allerkleinste kinderen. Bumba kopen doe je gemakkelijk en snel via onze vergelijker, doordat wij een ruim assortiment hebben door de samenwerking met verschillende webshops. Door te vergelijken vind je dan ook speelgoed van Bumba goedkoop online door mooie Bumba aanbiedingen.

Bumba aanbiedingen bij Ekiddies

Op de webshop van Ekiddies vind je allemaal leuke kortingscodes van verschillende webshops waarmee Bumba speelgoed kopen nog leuker wordt. Koop vandaag nog speelgoed van Bumba goedkoop en voordelig voor jouw kinderen. Want welke peuter, dreumes of baby houdt er nu niet van Bumba? Omdat alle kinderen Bumba leuk vinden, is het ook een zekere aanrader als je nog op zoek bent naar een cadeau. Er zijn verschillende leuke producten zoals Bumba slingers, broodtrommels, puzzels en andere leuke spellen. Koop jouw favoriete Bumba speelgoed via de vergelijker van Ekiddies en geniet van leuke kortingen.