Modebewuste nieuwe vaders

Door Ekiddies - op 11-08-2021 - Update 11-08-2021
Modebewuste nieuwe vaders

Ben jij net papa geworden? Gefeliciteerd! Weet jij al hoe jij je nieuwe vaderlook gaat creëren? Als nieuwe vader wil jij er natuurlijk flitsend uitzien. Als je terugkomt op het werk, jouw lieve baby trots in de spotlight zet tijdens het kraambezoek en als je jouw peuter gaat ophalen bij de peuterspeelzaal, wil je er natuurlijk wel als een echte vader uitzien. Dat doe je met een professionele en stoere look. Dit is hoe je de echte vaderlook maakt met slim fit overhemden.

Slim fit overhemden voor papa

Jij zal opeens veel flexibeler moeten worden als nieuwe papa. Ook fysiek is een baby een hele klus. Daarom style jij een shirt die er netjes uitziet, maar wel comfortabel zit. Slim fit overhemden zijn dan ideaal. Deze mooie overhemden zitten namelijk meteen goed en geven je die chique Italiaanse look.

Een slim fit overhemd kun je perfect dragen op het werk, maar je kunt ook stoere en casual stijlen maken met deze veelzijdige overhemden. Combineer jouw slim fit overhemd bijvoorbeeld met stoere jeans en sneakers. Met een gaaf jasje ben jij de coolste papa op het schoolplein.

Natuurlijk kun je deze overhemden ook naar het kantoor dragen. Je kunt dan bijvoorbeeld gaan voor een wit overhemd of een gaaf roze overhemd. Met een pantalon of chino maak jij jouw professionele stijl helemaal af. Kijk wel uit met je nette kleren als je thuiskomt. Baby's vinden het namelijk altijd leuk om met eten te spelen als papa een net overhemd aanheeft.

Hoe combineer je overhemden met print?

Overhemden met print zijn natuurlijk ook altijd leuk. Jij bent de gezellige, maar toch stoere en hardwerkende papa. En met een fleurig design op je overhemd ben jij op het schoolplein meteen te herkennen!

Een overhemd met een printje is nooit saai. Voor het werk kun je gaan voor een overhemd met een geruit of gestreept patroon. Iedereen ziet dat jij iets te vieren hebt met deze levendige hemden. Je combineert ze met simpele nette broeken. De aandacht moet natuurlijk naar jouw overhemd met print gaan. Je andere kleren zijn daarom wat subtieler. Draag jij vaak een stropdas? Ga dan voor een eenkleurige stropdas zonder printje.

Een baby is natuurlijk heel wat drukte en gezelligheid in huis. Maar de stress kan soms toch even overnemen. Jij fleurt iedereen op met een overhemd met bloemenprint. Jij hebt er zin in en helpt mama uit de problemen, terwijl je haar ook nog eens opfleurt met jouw leuke overhemd. Deze draag je casual met jeans. Papa red de dag en is ook nog eens het zonnetje in huis!

Hoe jij je overhemden ook styled en combineert, jij maakt de echte papalook met een net hemd. Kan de familie wel een oppeppertje gebruiken? Dan ga je voor een overhemd met leuke bloemenprint, dierenprint of zelfs fietsenprint! En als je bengeltje wat ouder is, ben jij de stoerste papa op het schoolplein met je professionele en stoere look.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken