Filteren

Poppen

Meisjes spelen graag met poppen, dat is natuurlijk algemeen bekend. Wist u dat dit zelfs in onze hersenen is geprogrammeerd en dus niet door de maatschappij wordt opgedrongen zoals veel mensen geloven? Uiteraard mag ieder kind met het speelgoed spelen wat hij of zij het leukst vindt, maar wanneer u een pop voor een meisje koopt zit u eigenlijk altijd goed. Maar waar vindt u nou de leukste poppen waarmee uw kleine meid zich urenlang kan vermaken? Via Ekiddies natuurlijk! Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder en koop de pop die u het leukst vindt.

Poppen resultaten

Poppen en poppenhuizen

De meest bekende poppen zijn natuurlijk Barbie en Baby Born, daarom vindt u hiervoor aparte categorieën op onze website. Haast elk meisje groeit met een van deze poppen, of misschien wel allebei, op. Deze kunt u goedkoop aanschaffen via Ekiddies. Niet alleen de poppen zelf vindt u in ons assortiment, maar ook de accessoires om de poppen te verzorgen of aan te kleden. Naast Barbie en Baby Born kunt u ook andere poppen kopen via onze website. Natuurlijk is de poppenverzameling niet compleet zonder een prachtig poppenhuis. Dit en veel meer vindt u via Ekiddies!

Vergelijk de prijzen

Ekiddies is geen webshop, maar slechts een website waar het aanbod van andere webshops op te vinden is. Dit maakt het voor ons mogelijk om de prijzen van de desbetreffende webshops te vergelijken, om u de goedkoopste poppen te kunnen presenteren. Daarnaast kunt u ook het verschil in prijs tussen de diverse webshops zien, zodat u zeker weet dat het product niet ergens anders nog goedkoper te verkrijgen is. Bent u klaar om te bestellen? Kijk voordat u de bestelling definitief afrondt ook nog even of er wellicht een kortingscode voor de webshop beschikbaar is. Zo kunt u nog meer geld besparen op een wel hele gemakkelijke manier!