Wat is leuk speelgoed voor meisjes van 7 jaar?

Door Ekiddies - op 13-01-2021
Wat is leuk speelgoed voor meisjes van 7 jaar?

Wanneer meisjes 7 jaar oud zijn, worden ze steeds beter om teksten te lezen en schrijven. Ze vinden op school boeken om te lezen en hun interesses worden steeds groter en uitgebreider. Deze meiden ontwikkelen bovendien een hele fijne motoriek en ze gaan ontzettend creatief zijn. Op school leren ze veel van hun vriendinnetjes, omdat ze het heel fijn vinden om te samen te spelen. Ze kunnen ook thuis hele leuke spelletjes spelen. Als hun vriendinnetjes langskomen, kun je ervoor zorgen dat iedereen met gaaf speelgoed kan spelen. Wat is bijvoorbeeld veilig speelgoed voor meiden van 7 jaar? En zijn er nog leuke thema's die gegarandeerd populair zijn?

Leuke tips voor speelgoed voor meisjes van 7 jaar

Aangezien zevenjarige meisjes zorgvuldig zijn met hun speelgoed, kun je in principe plastic en houten speelgoed kopen. Alle spelletjes van deze materialen kunnen voor een hele lange tijd mee gaan en ze worden voor ontzettend veel thema's gebruikt. Zo vind je in speelgoedwinkels van verschillende groottes speelgoed van Jip en Janneke, maar ook over alle Disney prinsessen. Wil je graag meer weten over het speelgoed voor meisjes van 7 jaar? Hieronder zetten we enkele tips voor jou op een rij.

Poppen

Meisjes van alle leeftijden hebben ooit met poppen gespeeld en dit speelgoed voor meisjes van 7 jaar blijft ontzettend populair. De poppen van bijvoorbeeld Barbie, Frozen en andere personages zijn uitstekend speelgoed, omdat er hiermee verhalen uit films en televisieprogramma's nagespeeld kunnen worden. Ze kunnen bovendien hun fantasie de vrije loop geven en eigen verhaaltjes naspelen met hun vriendinnetjes. Als je voor dit speelgoed kiest, raden we jou aan om bijbehorende accessoires te halen. Op deze manier hebben de meiden een complete collectie om er mee te kunnen spelen.

Tekenmaterialen

Op school vinden tekenmaterialen om hun eerste tekeningen te maken en je kunt deze materialen ook thuis halen. In verschillende speelgoedwinkels vind je kleurpotloden- en stiften om de meisjes hele leuke en creatieve tekeningen te laten maken. Als het mooi weer is, kun je bovendien stoepkrijt gaan halen. Ze kunnen met dit speelgoed voor meisjes van 7 jaar allerlei tekeningen maken op de stoep. Deze meiden zullen niet alleen in de buitenlucht zijn, maar ze kunnen ook samen met hun vriendinnetjes de mooiste tekeningen maken. De hele buurt kan de gave tekeningen bewonderen en de meisjes krijgen zonder twijfel veel complimenten erover.

Muziekinstrumenten

Je kunt ook houten muziekinstrumenten cadeau doen, zodat ze alleen of samen met hun vriendinnetjes hele leuke liedjes op de radio na kunnen spelen. We raden jou bij dit speelgoed voor meisjes van 7 jaar aan om houten speeltjes te kopen, omdat ze voor een hele lange tijd meegaan. Het is bovendien een tip om muziekinstrumenten te kopen die erg makkelijk kunnen worden bespeeld, zoals gitaren. Je zou daarnaast plastic accessoires kunnen kopen, zodat de meiden een eigen band kunnen vormen. Denk bijvoorbeeld aan een microfoon in het thema van Disney prinsessen, zodat ze aanstekelijke liedjes zingen.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken