Wat is het leukste meisjes speelgoed voor 4 jaar?

Door Ekiddies - op 29-10-2020 - Update 29-10-2020
Wat is het leukste meisjes speelgoed voor 4 jaar?

Als meisjes 4 jaar worden, maken ze grote veranderingen mee. Zij gaan voor de eerste keer naar de basisschool en ze beginnen met peuterspeelgoed te spelen. Je merkt ook dat meisjes van 4 jaar ontzettend veel van beweging houden, omdat ze het liefst de hele dag rennen, springen en huppelen. Je kunt ze allemaal helpen met gaaf speelgoed voor meisjes van 4 jaar, zodat ze niet alleen hun motorische vaardigheden verbeteren, maar ook meer gaan leren van de wereld.

Leren en plezier hebben? Diverse soorten speelgoed voor meisjes van 4 jaar

Hoewel meisjes van 4 jaar erg zorgzaam zijn met speeltjes, kun je het allerbeste speelgoed van erg zacht materiaal kopen, zodat ze zich geen pijn doen. Je kunt verder het beste speeltjes kopen met felle kleuren, omdat meisjes van 4 jaar dol zijn op tekenen en kleuren. Ze leren op deze manier niet alleen de vormen, maar ze gaan ook kleuren van elkaar onderscheiden. Hieronder zetten wij het leukste meisjes speelgoed voor 4 jaar voor jou op een rij.

Buitenspeelgoed

In de zomer is het geweldig om buiten te zijn en van het warme weer te genieten. Jongens en meisjes houden ervan om in de natuur te zijn en daarom is het erg leuk om buitenspeelgoed aan te schaffen. Speelgoed voor meisjes van 4 jaar, zoals hoepels en springtouwen, zijn nooit verkeerd in de zomer. Een ander meisjes speelgoed voor 4 jaar dat je ook kunt kopen is Lego. Hoewel het in het eerste gezicht op een jongens speelgoed lijkt, kun je in allerlei winkels Lego-sets vinden in thema's die meisjes enorm aanspreken, zoals Disney-prinsessen. Van kleine poppetjes met de laatste accessoires tot kleurvolle blokjes waarmee kastelen kunnen worden gebouwd, Lego heeft altijd iets te bieden aan kleine meisjes.

Knutselmateriaal

Meisjes van 4 jaar houden ervan om met hun handjes te spelen. Ze ontwikkelen niet alleen hun motoriek, maar ze worden elke dag creatiever. Je kunt daarom vierjarige meisjes knutselmateriaal geven. Je moet hierbij ervoor zorgen dat de speeltjes voor kinderhandjes zijn ontworpen, zodat de meisjes geen moeite hebben om te spelen. Je kunt het beste stiften die niet doordrukken of potloden met drie kanten kopen. Hierbij kun je een papieren rol aanschaffen voor een schijnbaar onbegrensde hoeveelheid papier, zodat ze vol kunnen gaan knutselen met hun speelgoed voor meisjes van 4 jaar.

Kleurplaten

Zodra meisjes 4 jaar worden, is het ontzettend belangrijk om hun creativiteit te stimuleren. Je kunt dit doen met aantrekkelijke kleurplaten waarbij de meisjes binnen en buiten de lijntjes kleuren. Aangezien dit meisjes speelgoed voor 4 jaar in verschillende thema's komt, zal je in principe altijd keuze hebben voor bijvoorbeeld jouw nichtje of oppaskinderen. Je kunt in traditionele en online winkels kleurplaten van Frozen en Finding Dory vinden.

Xylofoon

Altijd aandacht gehad voor leuke muziek? In dit geval kun je vierjarige meisjes het beste een xylofoon geven. Dit meisjes speelgoed voor 4 jaar is ideaal voor deze peuters, omdat ze hun oog-handcoördinatie ontwikkelen met de stokjes om de xylofoon te bespelen. Ze leren met dit speelgoed voor 4 jaar daarnaast de toetsen die zij later bij andere muziekinstrumenten kunnen gebruiken, zoals de piano.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken