Squla: spelenderwijs leren

Door Ekiddies - op 28-10-2020
Squla: spelenderwijs leren

Squla is het enige online programma waar je kind vanuit thuis kan oefenen met alle basisschoolvakken die gegeven worden. Je kunt als kind op je eigen niveau en in je eigen tempo kennismaken met de lesstof. Ekiddies helpt je in de zoektocht naar voordelig speelgoed. De online vergelijker zorgt er namelijk voor dat jij niet langer teveel betaalt voor speelgoed!

Online leren onder één dak!

Het spelenderwijs leren is vandaag de dag eenvoudiger dan ooit. Met het grote aanbod aan online websites kun je als kind leren door middel van het spelen van leuke spelletjes. Squla biedt onderdak voor tal van deze spelletjes. Echter zijn er ook nog tal van klassieke manieren om te leren. Namelijk door gebruik te maken van een Squla bordspel of Squla kaartspel. Beide worden nader toegelicht:

  • Squla bordspel:
    Ook middels een leerzaam bordspel kun je leren. Zo is het bordspel ontwikkeld door specialisten op het gebied van onderwijs. Zodoende is er een geschikt bordspel ontstaan voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Elke leeftijdscategorie beschikt over speciale vragen die aansluiten bij de lesstof die je krijgt.
  • Squla kaartspel:
    Kaartspellen zijn er in vier verschillende soorten, namelijk: rekenen, aardrijkskunde, spelling en taal. De spellen zijn geschikt voor kinderen met de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het kaartspel is in 4 verschillende leeftijdsgroepen te koop, namelijk groep 1-2 / groep 3-4 / groep 5-6 en groep 7-8.

Vergelijk hier je Squla spel!

Je wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen voor je Squla spel. Maak daarom gebruik van Ekiddies, dé speelgoedvergelijker! Je zoekt op het door jouw gewenste spel en krijgt binnen enkele seconden de meest voordelige edities te zien. Wanneer je op het spel klikt, kun je bovendien zien welke aanbieders er nog meer zijn en wat voor beoordelingen de spellen zoal gekregen hebben. Zo ben je zeker dat je een goed werkend spel in ontvangst zult gaan nemen!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken