Speelgoed van het jaar winnaars!

Door Ekiddies - op 22-08-2017 - Update 07-06-2018
Speelgoed van het jaar winnaars!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, of gewoon speelgoed voor bijvoorbeeld je kindje, een vriendje of vriendinnetje ervan, of bijvoorbeeld een neefje/nichtje. Dan is het Speelgoed van het Jaar altijd een goede keuze!

Jaarlijks komt er ontzettend veel nieuw speelgoed op de markt. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom wordt elk jaar het Speelgoed van het Jaar bepaald middels een eerlijke stemming. Hierdoor krijg je dus een goed beeld van het leukste speelgoed dat in een bepaald jaar is uitgebracht. Het leuke van alle winnaars van deze verkiezing is dat, hoewel de winnaars natuurlijk in een bepaald jaar bekend zijn gemaakt, deze niet "tijdsgebonden" zijn. Oftewel: ook dit jaar kan de speelgoed van het jaar winnaar uit 2015 of 2016 nog als super leuk cadeautje dienen! Het is immers niet voor niets een winnaar!

Wij hebben alle winnaars van de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet. Het fijne is: je kunt het speelgoed ook nog eens voordelig via Ekiddies kopen. Wij vergelijken een groot aantal online speelgoedaanbieders zodat je nooit meer te veel betaalt.

De verkiezing van dit jaar is nog in volle gang, maar je kunt de winnaars van afgelopen jaren prima online bestellen. Bekijk het onderstaande overzicht en klik meteen door naar het gewenste item!

Speelgoed van het jaar 2016 kopen?

De speelgoed van het jaar 2015

De winnaars uit 2014

Speelgoed van het jaar 2013 online bestellen?

De allereerste winnaars in 2012

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken