Origineel kraamcadeau kopen?

Door Ekiddies - op 11-01-2021
Origineel kraamcadeau kopen?

Je vriendin, zus, tante of buurvrouw is bevallen van een prachtig kindje en je wilt graag een kraamcadeau geven. Wat voor cadeau geef je dan en hoe weet je zeker dat je een origineel cadeau in handen hebt? Wij hebben daarom een mooie selectie gemaakt van diverse cadeaus zodat jij hét perfecte cadeau kan geven.

Een origineel kraamcadeau

Het geven van een knuffel is altijd leuk. Alleen is dit voor vele kersverse ouders een standaard cadeau dat wellicht wat afgezaagd is. Een kraamkado is origineel wanneer het:

• Persoonlijk is. Dit doe je door een cadeau uit te kiezen dat iets te maken heeft met de relatie tussen jou en de ouders. Hierdoor zullen ouders niet snel vergeten wat ze van je hebben gekregen.

• Praktisch en bruikbaar is. Vooral bij een eerste kindje zijn handige cadeaus een echte hit! Je kunt ouders bijvoorbeeld helpen met de babyuitzet. Denk hierbij aan schattige drinkbekers met een naam erop of maak een luiertaart met luiers, verzorgingsproducten en speentjes.

• Mooie momenten vast kan leggen. Mooie momenten wil iedereen bewaren. Bij een pasgeboren kindje komen er nog vaak 'eerste keren'. Een bewaardoosje is dan erg handig zodat er allerlei herinneringen opgeborgen kunnen worden. Tevens is het ook een leuk cadeau om een gipsafdruksetje cadeau te doen of het geboortekaartje af te laten drukken op canvas of hout.

Cadeaus voor jongens en meisjes

Naast deze handige tips is het natuurlijk ook fijn om een aantal voorbeelden te krijgen die gemakkelijk en overal te verkrijgen zijn. Zo kun je voor zowel een jongen als een meisje een speenkoord of autostoelspeeltje cadeau doen aangezien deze veelvuldig gebruikt zullen worden. Ook boekjes of speelgoed met geluid doen het erg goed als kraamkado.

Een gepersonaliseerd cadeau

Naast standaard cadeaus waar je uit kunt kiezen, heb je ook de keuze om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven. Denk hierbij aan babydoekjes of knuffels waarop de naam en/of geboortedatum van het pasgeboren kindje staan. Geboortetegeltjes zijn ook erg leuk om te geven en kunnen een extra toevoeging zijn voor de babykamer. Daarnaast spelen kinderen ook veel. Houten speelgoed met de naam van het kind is daarom erg leuk om cadeau te geven. Als laatste kun je ook voor een origineel kraamcadeau gaan door een lettertreintje te kopen waarbij de letters de naam van het kindje vormen. Het kindje kan dan met dit treintje spelen of je kunt ervoor kiezen om het treintje ter decoratie op de babykamer te plaatsen.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken