De leukste houten speelgoed merken

Door Ekiddies - op 10-11-2020
De leukste houten speelgoed merken

Speelgoed vind je in alle kleuren, maten, materialen en vormen. Houten speelgoed is altijd razend populair geweest. Omdat houten speelgoed vaak niet compleet afgewerkt is kunnen kinderen hun rijke fantasie gebruiken. We weten allemaal dat kinderen een rijke fantasie hebben, hoe leuk is het dan om dit net wat extra te stimuleren. Niet alleen de kinderen zullen hier blij mee zijn, maar de ouder(s) ook. Houten speelgoed kan feitelijk ook gebruikt worden als decoratie in huis.

Tegenwoordig is de keuze reuze en weet je bijna niet meer waar je je zoektocht naar het leukste (houten) speelgoed het beste kan starten. Om je een handje op weg te helpen hebben wij de leukste houten speelgoed merken voor je op een rijtje gezet.

Dille & Kamille

Naast kook-, woon-, en interieur items verkoopt Dille & Kamille ook houten speelgoed. Om in dezelfde sfeer te blijven bestaat deze collectie onder anderen uit speelkeukens, diverse keukengerei, theeservies en zelfs houten speelgoed etenswaren zoals ijsjes, fruit of zelfs een verjaardagstaart. Als je kleintje toch niet zo'n keukenprins(es)je is dan zijn er nog genoeg alternatieven. Wat dacht je van houten puzzels of autootjes. Genoeg keuze om de kinderen creatieve ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Little Dutch

Het assortiment van Little Dutch bestaat uit een blue en pink als een zeer kleurrijke collectie. Het speelgoed ziet er zo trendy en tijdloos uit dat je het eerder zou aanzien als decoratie wat als speelgoed gebruikt kan worden dan andersom. Dat is ook niet zo gek want ze beschikken ook over een ware Essentials & Lifestyle collectie voor baby's en kinderen. Elk jaar wordt het thema vernieuwd en komen ze met een nieuwe textielcollectie. Het leuke is dat alle kleuren van de diverse collecties en producten uit andere categorieën afgestemd zijn op elkaar. Zo kun je eindeloos combineren!

Grimm’s

Kinderen zijn dol op kleurtjes en laat Grimm's nou een van de kleurrijkste houten speelgoedmerken zijn. Het merk is bekend van de regenboog, deze vrolijke kleuren verwerken ze in veel meer tof speelgoed. Wat de vorm van het speelgoed precies is is minder voor de hand liggend waardoor de kinderen zelf kunnen bepalen wat ze met het speelgoed willen doen.

Plan Toys

Ook bij speelgoed geld dat het niet altijd groter en meer hoeft te zijn. Soms is de keuze voor een kleiner cadeau toepasselijker of gewoon leuker. Voor de kleinere cadeaus is Plan Toys een meer dan prima merk. Naast de kleinere opties verkopen ze ook speelgoed zoals poppenhuizen en muziekinstrumenten. Ook niet geheel onbelangrijk is dat Plan Toys een duurzaam speelgoedmerk is. Al het speelgoed is gemaakt van sterke duurzame materialen waardoor kinderen jarenlang plezier hebben van Plan Toys!

Holztiger

Is je kind gek op dieren? Ga dan voor Holtziger! Het is een Duits merk dan houten dierfiguren verkoopt. En het leuke is dat ze met de hand zijn gemaakt. Alle items zijn gemaakt van duurzaam esdoornhout. Voor je het weet heb je een heel dierentuin in je huis!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken