Notice: Trying to get property of non-object in /home/eknl/domains/ekiddies.nl/public_html/api/client/AccountAPI.inc.php on line 224
Houten speelgoed
Home / Blog / Speelgoed shopping / Houten speelgoed kopen

Houten speelgoed kopen

Door Ekiddies - op 02-10-2019 - Update 02-10-2019
Houten speelgoed kopen

Houten speelgoed is duurzaam speelgoed wat ervoor zorgt dat je kind laat ondernemen. Je zult er namelijk geen geluidjes uit horen en het speelgoed beschikt niet over flikkerende lampjes. Oftewel: het is zeer basaal speelgoed wat de fantasie en creativiteit in elk kind naar boven haalt. Ieder kind heeft dus baat bij houten speelgoed in zijn/haar speelgoedassortiment.

Voor kind én ouder

Houten speelgoed is niet alleen stimulerend voor de ontwikkeling van je kind. Naast dat het speelgoed stukken sterker is dan plastic speelgoed is het houten speelgoed ook nog eens milieuvriendelijker. Geen zorgen meer dat het favoriete speelgoed van je kind stuk gaat. Bij de productie van plastic speelgoed komen schadelijke stoffen vrij, en dan hebben we het nog niet over PVC wat verwerkt is in plastic speelgoed. Deze combinatie zorgt ervoor dat het speelgoed zeer slecht is voor de gezondheid van je kind wanneer de “ik stop alles in mijn mondje”-fase aanbreekt.

Binnenspeelgoed

Houten speelgoed komt in verschillende soorten en maten. Houten treinen, houten knikkerbanen, houten poppen, houten auto's. Alles wat je kind interessant vindt, is verkrijgbaar in houten speelgoed vorm. Ieder kind is dol op het nadoen van mama en papa, dus reken er maar op dat er hele gerechten gekookt gaan worden in het houten keukentje.

Buitenspeelgoed

We halen het nogmaals aan: houten speelgoed is enorm sterk. Daarom is het ook uitermate geschikt als buitenspeelgoed. Wat vindt jouw kind het leukst? Een schommel met bijbehorende glijbaan? Of een heel piratenschip om met vriendjes en vriendinnetjes in te spelen? Is jouw kind nu al een klein talentje die goed overweg kan met een bal? Bekijk dan de opties voor een houten goal.

Houten speelgoed online kopen

Dankzij de website van Ekiddies kun jij snel, eenvoudig en voordelig houten speelgoed online kopen. De website van Ekiddies is namelijk uitgerust met een speelgoedvergelijker. Op zoek naar houten speelgoed voor binnen? Of juist voor buiten? Ekiddies helpt jou bij het vinden van de scherpste deal online. Samen met zoon of dochter uitzoeken, het kan allemaal vanuit thuis. Wij hebben een aantal producten op een rijtje gezet ter inspiratie, Ekiddies wenst je speelplezier!


Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken