​Leuke en praktische cadeautjes voor jouw nichtje of neefje!

Door Ekiddies - op 01-09-2022 - Update 01-09-2022
​Leuke en praktische cadeautjes voor jouw nichtje of neefje!

De verjaardag van jouw lievelings snuiter staat weer groots in de agenda; binnenkort wordt jouw nichtje of neefje alweer een jaartje ouder. Dat vraagt om een middagje taart, geklets, gespeel met de jarige en hopelijk een klein zonnetje. Maar daarnaast, vraagt het natuurlijk ook om het uitzoeken van een leuk doch praktisch cadeautje voor die kleine! Een trend van het moment? Gepersonaliseerde cadeautjes! Alles waar de naam van je nichtje of neefje op staat wordt waarschijnlijk met open arme ontvangen. Wil je graag een gepersonaliseerd cadeautje geven? Lees snel met ons mee en hopelijk doe je wat inspiratie op!

Een sleutelhanger!

Waarschijnlijk heeft jouw kleine nichtje of neefje nog geen volle sleutelbos, en is een sleutelhanger dan ook ontzettend welkom. Zeg nou eerlijk, toen jij klein was wilde je jouw sleutelbos toch ook het liefst zo groot mogelijk? Ziet er toch gewoon ontzettend stoer uit? Tegenwoordig vind je de leukste en hipste sleutelhangers, waar je ook nog eens een naam op kan laten drukken! Gepersonaliseerd, en handig, want zo raakt die kleine zijn of haar bosje sleutels misschien een stukje minder snel kwijt.

Broodtrommel of waterfles

Ook ontzettend hip, én misschien nog wel praktischer dan hip; een drinkfles met naam, of een broodtrommel waar een naam op gepersonaliseerd staat! Met een gepersonaliseerde fles of trommel weet je zeker dat Roos niet opeens met de trommel van Linde thuiskomt, hetzelfde geldt uiteraard voor Bart en Boris… Op deze manier kan je ervan uitgaan dat jouw nichtje of neefje gewoon zijn of haar eigen spullen vanuit school meeneemt, maak je de ouders ook nog eens blij mee!

Tablethoes

Speelt jouw nichtje of neefje ook liever op de tablet dan een echt potje mens erger je niet? Zit hij of zij ook liever tijden op de bank met YouTube filmpjes, dan dat hij of zij buiten speelt? Wanneer jouw nichtje of neefje een eigen tablet heeft, kan een tablethoes nog wel eens goed van pas komen… Kinderen en glaswerk? Een no go, right? Dus bescherming is een must! Als die bescherming er dan ook nog eens super tof uitziet, weet je in ieder geval zeker dat die hoes ook daadwerkelijk om de tablet blijft. Bekijk daarom snel de opties voor een tablethoes met naam op internet; kan je vaak nog een leuk printje of kleurtje bij uitzoeken, zodat deze helemaal naar wensen van jouw nichtje of neefje gemaakt kan worden!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken