Back-to-school checklist

Door Ekiddies - op 08-08-2017 - Update 08-06-2018
Back-to-school checklist

De meeste van ons zullen nog midden in de vakantiemodus zitten en dus nog lang niet aan school denken. Toch is het over een paar weken alweer zo ver: het begin van het volgend schooljaar. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je vakantie, maar het is misschien toch wel een goed idee om alvast een paar belangrijke aankopen te doen voor het nieuwe schooljaar. Bovendien is dit nog leuk om te doen ook! Wij hebben alvast een aantal back-to-school items voor je schoollijst op een rijtje gezet. Deze leuke schoolspulletjes shop je gemakkelijk online vanuit huis. Zo hoef je nog minder moeite te doen en blijf je toch nog lekker in de vakantiestemming. :)

1. Een te gekke schooltas

Erg voor de hand liggend, maar mag zeker niet op onze schoolspullen checklist ontbreken: een schooltas. Belangrijk is dat je een tas koopt die jij gemakkelijk vindt en die bij jou past. Een rugzak is handig als je graag je handen vrij hebt en is bovendien erg stoer. Maar ook vind je leuke schoudertassen en handtassen bij Ekiddies. Kwaliteit is daarnaast ook van groot belang. Kinderen moeten de tas dag in dag uit kunnen gebruiken en als ouder zit je daarom niet te wachten op een tas die na de kortste keren kapot is. Bij Ekiddies vind je tassen van goede kwaliteit die jaren plezier geven. Bovendien zijn de schooltassen er in vrolijke kleuren, met patroontjes of zelfs met favoriete filmfiguren.

2. Etui en pennen

Er gaat geen schooldag voorbij waarop je je pennen, potloden, markeerstiften en geodriehoek niet nodig zult hebben. Het is daarom belangrijk dat je genoeg (werkende) pennen en potloden in je etui hebt zitten, want niet is vervelender dan een proefwerk maken met een lege pen of ongeslepen potlood. Zorg er voor dat je ook een gum en klein slijpertje in je etui hebt zitten, zo ben je goed voorbereid. Er gaan dus best veel spulletjes in je etui, dus zorg ook zeker dat je een etui aanschaft die groot genoeg is. Tegenwoordig zijn er talloze trendy etuis en prachtige pennen, die je allemaal bij Ekiddies kunt vinden.

3. Je persoonlijke agenda

Voor veel scholieren is deze aankoop het leukste, maar voor velen is het aanschaffen van een agenda ook een moeilijke keuze. Een agenda is een leuk boekje van jezelf waarmee je je eigen stijl kunt laten zien. Je kunt gaan voor een effen kleur, maar je kunt ook kiezen voor een opvallend patroontje of een afbeelding van je favoriete voetbalspeler of huisdier. Let wel op dat je een agenda kiest die genoeg schrijfruimte heeft: zo houd je alles netjes op orde en creëer je gemakkelijk overzicht.

4.Schriften, schriften en nog meer schriften..

Als er één product is dat je niet genoeg kunt hebben zijn het wel schriften. Voor ieder vak heb je wel een schrift, notitieblok of collegeblok nodig om de belangrijkste dingen op te schrijven en de lesstof natuurlijk niet te vergeten. Bekijk voor jezelf wat jij het fijnste vindt om in te schrijven en wat het handigste is voor dat vak.

5. Voor in de pauze

Misschien wel het hoogtepunt van de dag voor sommige leerlingen: de pauze. Gezellig praten of spelen met je vrienden en vriendinnen en bovendien lekker lunchen. Leuk én handig zijn lunchboxen en drinkbekers. Je eten en drinken blijft hierin lekker vers en beschermd. Daarnaast geeft je eigen drinkbeker en lunchbox herkenning en laat het ook weer iets van je eigen stijl zien. Voor de kleintjes zijn er leuke lunchboxen en drinkbekers van Woezel & Pip, Cars of prinsessen. Voor de oudere kinderen zijn er mooie kleuren en patronen te vinden. Vergeet vooral niet je naam (aan de binnenkant) te schrijven zodat je 'm niet kwijt raakt!

Bovenstaande spulletjes mag je dus zeker niet vergeten als je weer terug naar school gaat. Je kunt ze gemakkelijk online shoppen op Ekiddies. Bovendien haal je ze gegarandeerd zo goedkoop mogelijk in huis dankzij de vergelijker van meerdere webshops. Zo ben je helemaal klaar voor het aankomende schooljaar! Maar voor nu: geniet van je vakantie!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken