Sinterklaas surprise maken: 4x tips!

Door Ekiddies - op 09-11-2020
Sinterklaas surprise maken: 4x tips!

Het is weer bijna zover, de sinterklaasperiode staat voor de deur. Het is de laatste jaren met name populair om een Sinterklaas surprise te maken in plaats van zakken die uitpuilen met cadeaus. Normaliter wordt er middels het trekken van lootjes bepaald voor wie jij dat jaar een Sinterklaas surprise in elkaar moet gaan zetten. Op het lootje staat vaak niet veel meer dan een naam en wat hobby's. Deze blog helpt je bij het maken van een originele Sinterklaas surprise!

Sinterklaas surprise ideeën en tips!

Online vind je honderden ideeën en tips voor een surprise voor Sinterklaas. Ekiddies heeft speciaal voor jou een greep genomen uit de meest relevante tips en benodigdheden om het maken van een surprise tot een succes te laten leiden. Enkele veelgebruikte materialen voor het maken van een surprise voor Sinterklaas zijn: purschuim, schilderstape en aluminiumfolie. Enkele relevante tips op het gebied van surprises zijn:

1. De auto: Eenvoudig te maken met behulp van een kartonnen doos en geschikt voor de absolute autoliefhebber. Teken een viertal wielen op de zijkant van de doos en knip indien nodig in de zijkanten om er een sportief model van te maken.

2. Het dier: Het maken van een dier is eenvoudiger dan men denkt. Met behulp van twee dozen kun je namelijk al een dier maken. De grote doos kan fungeren als lijf en de kleinere doos als hoofd. Gebruik touwtjes als haar of een stel takken om een gewei te maken.

3. De sporter: Deze surprise is voor vrijwel iedere sport te maken. Je gebruikt een doos als statief. Hierop kun je een voorwerp plaatsen dat past bij de desbetreffende sport, bijvoorbeeld een kleine bokshandschoen of tennisracket.

4. Lippenstift: Een vrouwelijke surprise is eenvoudig te maken in de vorm van een lippenstift. Pak een keukenrol en knip deze vervolgens schuin af. Vervolgens kun je de rol inkleuren met haar favoriete kleur lippenstift!

Sinterklaas surprise laten maken

Wil jij indruk maken met een originele Sinterklaas surprise, maar ben je hier zelf niet zo handig in? Niet getreurd! Het is tegenwoordig mogelijk om een Sinterklaas surprise te laten maken speciaal naar eigen wens. Zo ben je verzekerd van een succesvolle surprise die je kunt geven tijdens sinterklaas!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken