Trends: de populairste bordspellen

Door Ekiddies - op 15-11-2019
Trends: de populairste bordspellen

Herinner jij het je nog? Met vrienden of familie uren lang bordspellen spelen. Gezelligheid ten top, toch? Waarom wordt het dan steeds minder gedaan? Ekiddies vertelt jou wat de top 5 populairste spellen op dit moment zijn: herontdek de bordspellen met je hele vriendengroep of familie.

Ticket to Ride

De naam zegt het eigenlijk al: we gaan op reis. Dit maal reis je per trein over het gehele Europese continent. Het populaire bordspel speelt zich af tijdens een eeuwwisseling door de grootste steden van Europa. Het doel van het spel is om het grootste spoorwegennet door heel Europa voor je te winnen. Ga jij op de meest functionele manier om met je bestemmingskaarten. Kies je voor de de meest logische weg om een weg te bouwen tussen de bestemmingen van jouw eigen kaarten? Of heb je een ander strijdplan?

Monopoly extreem bankieren

De klassieke Monopoly met cash geld? Dat is vanaf nu verleden tijd. Deze extreme versie van het populaire Monopoly komt met een betaalautomaat die beschikt over touch-technologie. Niet alleen touch-technologie, hij kan alles scannen, zelfs je eigendomsbewijzen. Grondprijzen kunnen stijgen, maar ook dalen. Hoe hou jij jezelf staande als je moet onderhandelen op de veiling onder tijdsdruk? Kun jij jezelf staande houden in deze hectische wereld? Toon je een echte professional tijdens Monopoly Extreem Bankieren.

De slimste mens ter wereld

Eindelijk, het is zo ver: bewijs dat jij de slimste van je familie of vriendengroep bent tijdens het spel bekent van de populaire TV quiz. Vals spelen door alle antwoorden uit je hoofd te leren? Geen kans van slagen bij deze quiz. De quiz bevat meer dan 6000 versassende vragen. Overleef jij de eerste drie spelrondes en speel je de finale? Dan krijg je één vraag met vijf verschillende mogelijke antwoorden. Wordt het gokken? Of weet jij het? Ontdek wie de slimste persoon aan jullie tafel is.

Escape Room

Tegenwoordig vinden we op meerdere locaties het populaire fenomeen: de escape room. Een uitdagend en onvoorspelbaar mysterie oplossen om jezelf en je mede teamleden te bevrijden uit de kamer. Vanaf nu hoef jij de deur niet meer uit om het mysterie van de escape room op te lossen. Escape room komt naar jou. Lukt het jou en je team om zonder kleerscheuren en enorme hoofdpijn van deze hersenkraker uit de kamer te komen? Probeer het nu.

Levensweg elektronisch bankieren

Weer een klassieker gemoderniseerd: Levensweg. Tijden het spelen van deze versie van Levensweg regel je alle geldzaken met behulp van de elektronische geldautomaat. Kies jij ervoor om meteen je bankpas te trekken en te gaan studeren? Of wil je direct geld gaan verdienen? Een beetje geluk in het leven hebben we allemaal nodig... Hoe verloopt jouw levensweg? Succes.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken