Speelgoed voor onderweg

Door Ekiddies - op 12-07-2019
Speelgoed voor onderweg

Het is zomer en de vakantie is aangebroken. De kinderen zijn vrij van school en je hebt de tijd om gezellig met ze op pad te gaan. Je gaat bijvoorbeeld op vakantie met de kinderen of gaat een weekendje of dagje op weg. Daar hoort vaak een ritje met de auto bij om op de plaats van bestemming te komen. Kinderen vervelen zich al snel en kijken op tegen een lange rit met de auto. Je kunt dit gemakkelijk oplossen door spelletjes te spelen zoals “ik zie, ik zie wat jij niet ziet”, echter is dit na een poosje ook niet leuk meer. Ekiddies geeft je daarom een overzicht van speelgoed voor in de auto.

Kleuren op verschillende manieren

Kinderen houden van kleuren. Je kunt jouw kleine Picasso op verschillende manieren laten kleuren in de auto. Zo kun je kiezen voor de standaard kleurboeken met kleurpotloden of stiften. Echter gaan de stiften al snel door de auto waardoor je in de auto kunt gaan zoeken naar de missende kleuren. Je kunt daarom ook kiezen om je kinderen te laten kleuren op een krijtbord. Doordat ze maar één krijtje vasthebben, zullen ze de aandacht volledig op hun kunstwerk kunnen richten. Liever geen krijt in de auto? Ga dan voor een magnetisch tekenbord! Hier zit de pen vaak vast aan het bord en kunnen kinderen tekenen wat ze willen. Met één veeg is het bord leeg en kunnen ze opnieuw beginnen. Super handig speelgoed voor onderweg dus!

Zet een DVD op

Een DVD is erg handig wanneer jij je kinderen voor een langere periode wilt vermaken in de auto. Zodra je een DVD opzet van hun favoriete karakters, zullen ze met volle aandacht kijken naar de film. Denk hierbij aan bekende Disney films of andere kinderfilms.

Gezelschapsspellen voor onderweg

Het is ook leuk om speelgoed voor onderweg mee te nemen waar je met een groepje plezier van kunt hebben. Denk hierbij aan gezelschapsspellen of spellen die met meerdere personen gespeeld moeten worden. Auto Bingo is een spel dat uitermate geschikt is voor de vakantieritjes! Hierbij krijg jij plaatjes te zien die je op de weg tegen kunt komen. Wie als eerste Bingo heeft, heeft het spel gewonnen. Zo verloopt een autorit erg snel! Verder doen andere pocketgames het ook goed.

Dreumes en peuter speelgoed voor in de auto

De leeftijd van kinderen bepaalt natuurlijk ook wat voor speelgoed je voor onderweg aanschaft. Voor peuters en dreumesen kun je bijvoorbeeld kiezen om een autostuurtje mee te nemen. Zij zullen zich hier uren mee kunnen vermaken en de kinderen hebben het idee dat ze meerijden met de auto. Daarnaast kun je ook de nodige cd's meenemen om leuke liedjes op te zetten. Compleet ander speelgoed voor in de auto meenemen? Kies bijvoorbeeld voor voorleesboekjes waar geluidjes bij zitten of kies voor boekjes die zelf het verhaal voorlezen zodat je kind ernaar kan luisteren.

Trakteer ze op een kleinigheidje

Naast al dit speelgoed voor in de auto is het ook leuk om je kinderen zo nu en dan te trakteren op een klein cadeautje. Deze cadeautjes kun je geven op het moment dat je kind zich goed gedraagt in de auto. Een aantal voorbeelden van cadeautjes zijn snoepjes, poppetjes of kleurplaten!


Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken