Speelgoed voor meisjes van 5 jaar

Door Ekiddies - op 03-11-2020
Speelgoed voor meisjes van 5 jaar

Hoewel alle meisjes van 5 jaar op deze leeftijd bekend zijn met de basisschool, waar ze met leerzame speeltjes spelen, is het belangrijk om te onthouden dat ze nog altijd lol moeten hebben. We raden je daarom aan om meisjes speelgoed voor 5 jaar te kopen waarmee ze lekker creatief kunnen zijn. Knutselen, bouwen en poppenkasten, op deze leeftijd verkennen kinderen de wereld en ze moeten hierin worden gestimuleerd. Dit geldt ook voor spelen in de buitenlucht. Ze bewegen elke dag met of zonder speelgoed voor meisjes van 5 jaar en ze kunnen elke dag nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Het allerleukste meisjes speelgoed voor 5 jaar

Al het speelgoed voor vijfjarige meisjes hoort aan de ene kant erg kleurrijk te zijn, omdat de meisjes gestimuleerd worden om te fantaseren over bijvoorbeeld personages uit Disneyfilms en ze herkennen zich in deze figuren. Poppenwagens, kledingsetjes en poppenbadjes met accessoires zijn bijvoorbeeld geschikt speelgoed voor meisjes van 5 jaar. Aan de andere kant kun je ook meisjes speelgoed kopen waarbij zij hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen. Boekjes, muziekinstrumenten of knutselmateriaal? Welk speelgoed voor 5 jaar moet je in huis halen voor meisjes van deze leeftijd?

Poppenkast

Poppenkasten zijn al tientallen jaren een echt meisjes speelgoed voor 5 jaar en ze zijn tegenwoordig nog steeds ontzettend populair. Dankzij populaire personages uit onder andere Disney leren vijfjarige meisjes om poppenkinderen goed te verzorgen. Ze zullen ook gaan leren om met poppenhuizen in verschillende soorten en maten te spelen. Ze worden hierdoor erg zorgzaam over hun speeltjes.

Muziekinstrumenten

Iedereen houdt van muziek en als je ziet dat bijvoorbeeld jouw nichtje graag muziek wilt maken, kun je haar het beste een muziekinstrument geven als een speelgoed voor meisjes van 5 jaar. Aangezien er verschillende muziekinstrumenten zijn, raden we jou aan om eenvoudige speeltjes te kopen, zoals een pianootje of een microfoon met eventueel voorgeprogrammeerde liedjes. De peuters kunnen dan met dit meisjes speelgoed voor 5 jaar hun lievelingsliedjes naspelen.

Knutselmaterialen

Je bent nooit te oud om lekker creatief te zijn met kleurrijke materialen en dit geldt zeker ook voor meisjes wanneer ze 5 jaar worden. Ze gaan op deze leeftijd naar de basisschool en ze kunnen daar met hun vriendinnetjes knutselen. Je kunt ze bijvoorbeeld stiftten van allerlei kleuren meegeven of grote potten knutselemmers voor unieke creaties. Je zult daarnaast nooit verkeerd zitten als je kleipotjes geeft. Ze zijn een zeer geschikt speelgoed voor meisjes van 5 jaar, omdat hun creativiteit nog in volle ontwikkeling is en dit moet je zeker stimuleren!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken