Notice: Trying to get property of non-object in /home/eknl/domains/ekiddies.nl/public_html/api/client/AccountAPI.inc.php on line 224
Speelgoed voor meisjes: Playmobil!
Home / Blog / Meisjes speelgoed / Playmobil voor meisjes

Playmobil voor meisjes

Door Ekiddies - op 13-09-2019 - Update 24-09-2019
Playmobil voor meisjes

Playmobil veroverde de markt in 1974 met de bekende Playmobil thema's als bouw, ridders en wilde westen. Het is dan ook al sinds jaar en dag bekend binnenspeelgoed voor stoere jongens. Inmiddels heeft Playmobil zijn assortiment echter aanzienlijk aangevuld met thema's als prinsessenkasteel, fairies en poppenhuis. Oftewel: speciale Playmobil voor meisjes!

Jongensspeelgoed? Niet meer.

Playmobil wordt tot op heden nog steeds geassocieerd met jongensspeelgoed. We begrijpen wel waar dat vandaan komt, maar die tijd is voorbij. Playmobil heeft zijn assortiment enorm aangevuld de laatste jaren. Niet alleen het assortiment voor de jongens is verbreed, maar Playmobil heeft zijn fabriek wat overuren laten draaien die tot de realisatie van verschillende soorten Playmobil meisjes speelgoed hebben geleid.

De leukste meisjes Playmobil

Playmobil heeft een enorm uitgebreid assortiment voor meisjes. Wat wil je zijn? Prinses van je eigen prinsessenkasteel? In dit prachtige paleis woon je samen jouw eigen knappe prins. Alles is luxe: een grote gouden poort en niet te vergeten, de mooie draaitrappen waarmee je de luxueuze kamers kunt betreden. Of ben jij het knapste model van de catwalk? En verover jij de modewereld met jouw geweldige kleding en haar. Of ben jij een echte dierenvriend en sta jij vroeg op om al je pony's te voeren? Wanneer je de pony's gaat voeren hoor je wat piepen. Kijk eens daar! Een nestje vol met kuikens. Oh wat schattig. Wat je ook voor een toekomst wensen hebt met de uitgebreide collectie van Playmobil voor meisjes kun je alles worden wat je wilt en je fantasie de vrije loop laten.

Kwaliteit

Het is al een tijdje geleden dat de plastic poppetjes met bijbehorende accessoires op de markt kwamen. Dat Playmobil, net als Jurassic World Lego, een enorm succes is, kan niemand ontkennen. Kids tussen de vier en twaalf kunnen zich helemaal uitleven in hun eigen fantasiewereld. De producten van Playmobil zijn van uitstekende kwaliteit. Het speelgoed is niet kapot te krijgen, een win win situatie voor kind en ouder. Uren speelplezier en steeds uit te breiden met kleine accessoires die aansluiten op je huidige collectie of kies je voor een nieuwe toekomstwens. Het kan allemaal met de Playmobil meisjes collectie. Benieuwd naar de fantasieverhalen van je dochter? Bekijk de onderstaande shopping tips van ons!

Bestel Playmobil voor meisjes online

De leukste meisjes Playmobil vind je natuurlijk online! Check de onderstaande populaire Playmobil producten, kies de goedkoopste aanbieder en bestel meteen online!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken