Home / Blog / Jongens speelgoed / Playmobil voor jongens

Playmobil voor jongens

Door Ekiddies - op 16-10-2019
Playmobil voor jongens

Playmobil is voor veel jongens hun eerste échte bouwspeelgoed. Ze zijn namelijk al vanaf 1974 actief in de markt van jongens speelgoed. Ze hebben al tal van thema's op de markt gebracht, and they are still going strong! Niet alleen hebben ze meisjes playmobil op de markt gebracht, maar ook hun jongens assortiment is verder uitgebreid. Weet je niet wat je moet kopen? Wij hebben hét lijstje met stoere Playmobil voor jongens. Welke is je favoriet?

Playmobil: Grote brandweerkazerne met helikopter

Loeiende sirenes! “Grote brand op de Willemstraat, twee wagens met spoed” roept de hoofd commandant. Alle brandweerlieden vinden ieder hun eigen weg naar de brandweerauto's. De een springt naar de brandweerpaal en de andere rent zo snel mogelijk van de trap af. Het commandocentrum is uitgerust met twee uitklapbedden, opbergruimte voor alle brandweeruitrusting, een helikopter én werkend alarm. Maak je collectie nog leuker door de brandweerauto, blusrobot en terreinwagen met waterkanon toe te voegen aan je brandweerkazerne. Word jij de stoere held van de stad door het brandende huis op de Willemstraat zo snel mogelijk te blussen?

Playmobil: FIFA World Cup 2018

Kun jij presteren onder deze druk? Een heel stadion vol mensen die jou naam roepen. Trek het tenue van je favoriete land aan en baan je een weg naar de gewilde World Cup in Rusland. Het Playmobil stadion zit verstopt in een handig meeneemkoffer. Speel tegen je beste vrienden waar en wanneer je wilt. En laat zien wie de beste voetballer én het beste voetballand van de World Cup 2018 is!

Playmobil: Porsche Mission E

Ben jij een geheime politie agent die van allerlei soorten missies uitvoert in zijn super snelle elektrische Porsche? Deze Porsche is te besturen door bijgeleverde RC-module of door een smartphone die beschikt over Bluetooth 4.0. Scheur jij binnenkort door de straten en pak jij alle schurken op?

Bestel Playmobil voor jongens online

De leukste jongens Playmobil vind je natuurlijk online! Online winkelen heeft als grote voorbeeld dat je ontzettend veel keuze hebt én je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. Dat is dan ook exact wat je via Ekiddies.nl kunt doen. Dus check de onderstaande populaire jongens Playmobil producten, kies de goedkoopste aanbieder en bestel meteen online!Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken