Playmobil voor jongens

Door Ekiddies - op 18-07-2018
Playmobil voor jongens

Wie kent het niet: stoere jongens Playmobil. Playmobil veroverde de markt in 1974 met stoer jongensspeelgoed. Ze verkochten o.a. bouw-, ridder- en wilde westen thema's. Het jaartal 1974, dat is lang geleden, hé! Playmobil heeft zijn assortiment in de tussentijd flink uitgebreid met roze kleurigere thema's als: prinsessenkasteel, fairies en poppenhuis. Ekiddies neemt je een klein beetje terug in de tijd. KA-BOEM. Kijk uit voor de kogels uit het kanon van het gevaarlijke piratenschip. Wij hebben hét lijstje met stoere Playmobil voor jongens.

Rollenspel

Kinderen vinden het fantastisch om zich te verplaatsen in een andere rol. De held van hun favoriete film, de stoere oom die motor rijdt of grote papa die maar al te graag wilt stoeien. Playmobil biedt stoere jongens de mogelijkheid om zich te verplaatsen in hun favoriete persoonlijkheid.

Playmobil: Grote brandweerkazerne met helikopter

Loeiende sirenes! “Grote brand op de Willemstraat, twee wagens met spoed” roept de hoofd commandeur. Alle brandwierlieden vinden ieder hun eigen weg naar de brandweerauto's. De een springt naar de brandweerpaal en de andere rent zo snel mogelijk van de trap af. Het commandocentrum is uitgerust met twee uitklapbedden, opbergruimte voor alle brandweeruitrusting, een helikopter én werkend alarm. Maak je collectie nog leuker door de brandweerauto, blusrobot en terreinwagen met waterkanon toe te voegen aan je brandweerkazerne. Word jij de stoere held van de stad door het brandende huis op de Willemstraat zo snel mogelijk te blussen? Test je brandweer skills nu!

Playmobil: FIFA World Cup 2018

Kun jij presteren onder deze druk? Een heel stadion vol mensen die jou naam roepen. Trek het tenue van je favoriete land aan en baan je een weg naar de gewilde World Cup in Rusland. Het Playmobil stadion zit verstopt in een handig meeneemkoffer. Speel tegen je beste vrienden waar en wanneer je wilt. En laat zien wie de beste voetballer én het beste voetballand van de World Cup 2018 is!

Playmobil: Porsche Mission E

Ben jij een geheime politie agent die van allerlei soorten missies uitvoert in zijn super snelle elektrische Porsche? Deze Porsche is te besturen door bijgeleverde RC-module of door een smartphone die beschikt over Bluetooth 4.0. Scheur jij binnenkort door de straten en pak jij alle schurken op? Bestel je Playmobil Porsche nu direct!

Bestel Playmobil voor jongens online

De leukste jongens Playmobil vind je natuurlijk online! Check de onderstaande populaire Playmobil producten, kies de goedkoopste aanbieder en bestel meteen online!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken