​Multifunctionele cadeaus voor de smartphone of tablet

Door Ekiddies - op 23-09-2020 - Update 23-09-2020
​Multifunctionele cadeaus voor de smartphone of tablet

Het duurt nog even, maar het is over een tijdje weer zover, Sinterklaas. Dit jaar helaas geen leuke intochten met veel mensen, maar het grote kinderfeest zal nog steeds gevierd worden. Liedjes zingen, pepernoten eten, kleurplaten maken, en natuurlijk verlanglijstjes opstellen. Het zal dit jaar allemaal weer voorbij komen. Een superleuke tijd voor de kinderen, maar voor de ouders is het vaak ietsje minder leuk. Kinderen zijn zenuwachtig, kunnen niet slapen, zijn overenthousiast of de kosten van hun verlanglijstje rijst de pan uit. Natuurlijk is het ook niet nodig om alles van het verlanglijstje te kopen, maar het kan alsnog voor een knoop in je maag zorgen. Heeft je kindje nou alleen maar dure spullen op zijn of haar lijst gezet, dan vind je hieronder een aantal cadeautjes die niet duur zijn én die ook in de toekomst hoge kosten kunnen voorkomen. Je slaat dus eigenlijk twee vliegen in één klap!

1. Een telefoonhoesje

Of je kind nou zelf een telefoon heeft of altijd die van jou gebruikt, een telefoonhoesje komt altijd goed van pas. De smartphone is beschermd tegen valpartijen en is beter bestand tegen krassen en barsten. Ook het beeldscherm is minder vatbaar voor nare beschadigingen, waardoor de gehele telefoon langer intact blijft. Het is dus niet of minder vaak nodig, om je telefoon te laten maken. Door het gebruik van een iPhone 12 Pro Max hoesje of hoesje voor een ander model, ga je dus hoge reparatiekosten uit de weg. Nu denk je misschien, hoe maak ik mijn kinderen blij met een telefoonhoesje? Nou, dat is heel simpel! Er zijn tegenwoordig talloze designs en printjes te verkrijgen. Voetbalclubs, sporters, prinsessen, tv-programma’s, bloemen, cartoon of dieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een hoesje van. Je kunt er zelfs voor kiezen om zelf een hoesje te ontwerpen. Je kunt hierbij een leuke foto van jullie gezin gebruiken of een andere leuke foto uit jullie privécollectie. Door een hoesje te kiezen met een design dat bij je kindje past, zal je kindje het telefoonhoesje met veel plezier gebruiken én is je smartphone beter beschermd.

2. Kidsproof tablethoes

Naast de smartphone, is ook de tablet niet weg te denken uit menig huishouden. YouTube kijken, spelletjes spelen en films afspelen, het kan allemaal op een tablet. Kinderen leren tegenwoordig al op jonge leeftijd hoe ze met een tablet moeten omgaan. Desondanks zijn hun handjes natuurlijk nog maar klein en zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om ook je tablet goed te beschermen. Een simpele tablet hoes is hiervoor vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er speciale kidsproof tablethoezen verkrijgbaar. Dit type hoes is gemaakt van speciaal foam materiaal dat kidsproof is, beschikt over een speciaal handvat en heeft een standaardfunctie. Het handvat zorgt ervoor dat kinderen de tablet goed kunnen vastpakken, vooral als ze ermee gaan lopen. De standaardfunctie is ideaal als je kinderen vaak filmpjes kijken. Dankzij deze handige functie kun je de tablet ver genoeg op tafel neerzetten, zodat je kinderen er niet meer bij kunnen, maar wel het filmpje kunnen zien. Superhandig! De hoezen zijn ook nog verkrijgbaar in leuke kleuren en het foam materiaal zorgt voor een speelse uitstraling. Kortom, een perfect cadeau! Je vindt praktische kidsproof tablethoezen hier.

3. PopSocket

Ligt je telefoon vaker op de grond dan in de handen van je kinderen wanneer ze er mee spelen? Dan is een PopSocket een perfect cadeau. Deze gadget plak je op de achterkant van je smartphone of hoesje. Vervolgens trek je de PopSocket omhoog en kun je je vingers rondom de PopSocket klemmen waardoor je meer grip hebt. De PopSocket is makkelijk vast te houden en daarom ook superhandig voor kinderen. Naast dat je met deze gadget je smartphone beter kunt vasthouden, fungeert de accessoire ook nog eens als standaard. Een multifunctioneel cadeau! Wat de PopSocket helemaal afmaakt, zijn de verschillende designs die je kunt kiezen. Talloze kleuren, designs, patroontjes, ontwerpen en glitters komen voorbij. De keuze is reuze! Je vindt de PopSockets op Smartphonehoesjes.nl.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken