Het leukste speelgoed voor jongens van 2 jaar

Door Ekiddies - op 06-10-2020
Het leukste speelgoed voor jongens van 2 jaar

Jongens van 2 jaar willen graag in beweging zijn. Op deze leeftijd komen ze voor het eerst in contact met teamsporten waar ze hun sociale vaardigheden leren ontwikkelen. Ook leren ze op deze leeftijd meer over taal en spelling, omdat ze op een snel tempo veel woordjes leren voor het maken van zinnen. Maar, welk jongens speelgoed voor 2 jaar kun je het beste kopen?

Handige tips voor het beste jongens speelgoed voor 2 jaar

Het speelgoed voor jongens van 2 jaar hoort zonder twijfel veilig en duurzaam te zijn. Ook is het aangeraden om speelgoed te kopen waarmee alle jongetjes van 2 jaar hun vaardigheden ontwikkelen. Om deze redenen geven we jou tips voor het kopen van het leukste jongens speelgoed voor 2 jaar.

Leesboekjes

Op deze leeftijd maakt een kind gigantische stappen met taal en spelling en daarom is het een tip om kartonnen leesboekjes te gebruiken. Deze boekjes zijn erg geschikt, omdat ze milieuvriendelijk zijn en ze hebben een hele zachte kaft. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken wanneer jullie samen in de avond leuke verhalen lezen.

Rij- en loopspeeltjes

Alle kinderen van 2 jaar houden van beweging. Met rij-en loopspeeltjes zullen zij niet alleen in de woonkamer bewegen, maar ze bevorderen ook hun lichamelijke ontwikkelingen, coördinatie en loopvaardigheden. Ook kunnen de kinderen met rij-en loopspeeltjes spelen voordat zij op een echte fiets leren fietsen.

Klei

Alle jongetjes op deze leeftijd kunnen ontzettend creatief zijn met kleurrijke klei. We adviseren jou om dit bekende speelgoed voor jongens van 2 jaar te halen, zodat hij zijn fantasie elke dag gebruikt. Hij kan alleen of samen met zijn familie en vriendjes leuke figuurtjes maken.

Houten speelgoed

Iedereen heeft met houten speelgoed gespeeld en de speeltjes van dit materiaal zijn nog steeds erg populair. Houten speelgoed is erg milieuvriendelijk en er zijn verschillende vormen die geschikt zijn voor een kind van 2 jaar. We adviseren om houten puzzels te kopen, omdat alle jongens van 2 jaar leren puzzelen. Ze herkennen vormen en ze leren nu om vormen in vakjes te stoppen.

Nog op zoek naar jongens speelgoed 2 jaar? Bekijk onze vergelijker en koop het leukste speelgoed gemakkelijk én voordelig online.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken