Notice: Trying to get property of non-object in /home/eknl/domains/ekiddies.nl/public_html/api/client/AccountAPI.inc.php on line 224
Speelgoed voor jongens van 2 jaar
Home / Blog / Jongens speelgoed / Het leukste speelgoed voor jongens van 2 jaar

Het leukste speelgoed voor jongens van 2 jaar

Door Ekiddies - op 06-12-2018 - Update 06-12-2018
Het leukste speelgoed voor jongens van 2 jaar

Tweejarigen zitten vol met energie en zijn dan ook volop bezig met rennen, springen en klimmen. De fijne motoriek vordert op deze leeftijd ook snel. Bouwblokken, puzzels en knutselspeelgoed zijn manieren om de fijne motoriek van een kind te stimuleren. Ook met speelkleden en loopwagens kunnen ze zich uren amuseren. Benieuwd naar het leukste speelgoed? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

Handige tips voor het beste jongens speelgoed 2 jaar

Speelgoed voor jongens van 2 jaar hoort zonder twijfel veilig en duurzaam te zijn. Het is raadzaam om speelgoed te kopen waarmee zij hun vaardigheden ontwikkelen. Om deze reden geven we jou enkele tips voor het kopen van speelgoed voor een 2-jarige.

Knutselspeelgoed

Laat jouw kind creaties maken met speelgoed voor jongens van 2 jaar dat geschikt is om mee te knutselen zoals klei en viltstiften. Hier kan hij zijn fantasie op loslaten en zo de leukste dingen maken. Geschikt om hem alleen of gezellig samen mee te laten spelen.

Houten speelgoed

De meeste mensen hebben vroeger met houten speelgoed gespeeld en dit speelgoed is nu nog steeds erg populair. Houten speelgoed is milieuvriendelijk en door alle verschillende vormen geschikt voor een kind van 2 jaar. Wij adviseren om houten puzzels aan te schaffen zodat jouw jongen leert puzzelen. Kinderen herkennen hierdoor vormen en leren vormpjes in vakjes te duwen.

Rij- en loopspeeltjes

Alle jonge kinderen houden van beweging. Daarom is geschikt jongens speelgoed voor 2 jaar rij- en loopspeeltjes. Hiermee kun je jouw kind in de woonkamer laten bewegen waardoor hij zijn lichamelijke ontwikkelingen, coördinatie en loopvaardigheden bevordert.

Kinderboeken

Voor jonge kinderen zijn foamboekjes ideaal. Hiermee leren ze vormen herkennen, kleuren onderscheiden en door de robuuste vorm van deze boekjes trainen ze ook hun motoriek om iets vast te houden. Bij deze boekjes staat het woord bij het plaatje. Zo leren ze spelenderwijs de eerste woordjes en dus is dit geschikt speelgoed voor jongens van 2 jaar.

Ben jij nog op zoek naar geschikt jongens speelgoed 2 jaar? Bekijk onze vergelijker en koop het allerleukste speelgoed gemakkelijk én voordelig online.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken