De stoerste verkleedkleding voor jongens

Door Ekiddies - op 15-11-2019
De stoerste verkleedkleding voor jongens

Jongens vinden het geweldig om zich als hun favoriete figuur te gedragen. Ze houden ervan om stoer, sterk, opvallend en vet uit te zien. Verkleedkleding kan van hun fantasie werkelijkheid maken. Echter is de keuze vaak zo groot dat het lastig kan zijn om het ideale kostuum te vinden. Om toch de perfecte verkleedset voor bijvoorbeeld carnaval of een verjaardag te kiezen geven we een aantal tips waarmee je gegarandeerd goed zit.

Superheld

Al van jongs af aan krijgen jongens te maken met allerlei superhelden. Bijvoorbeeld tijdens het tv kijken, gamen of lezen van stripboeken. Superhelden zijn hét icoon van stoer en sterk zijn. Zo is de groene Hulk groot en sterk als een tank, Superman stoer en geliefd door iedereen en Spider-Man simpelweg heel vet omdat hij door de lucht kan slingeren. Een superheldenkostuum is dus een echte aanrader om een jongensdroom waar te maken.

Soldaat

Oorlogje is een welbekend spel onder jongens. Twee teams die tegen elkaar gaan strijden met takken en dennenappels die geweren en granaten moeten voorstellen. Als een jongen de ander ziet en PANG! roept, moet de ander plat op de grond gaan liggen en wachten tot de volgende ronde. Een soldatenpak zal een jongen de ervaring geven van een echte militair. Geef hem nog een nep pistool en hij zal zich zeker vermaken.

Piraat

Rijk zijn, we wilt dat nou niet. Jongens vinden rijk zijn helemaal geweldig en doen hier dan ook verschillende dingen voor: verborgen schatten vinden met een schatkaart, gouden muntjes maken, landen veroveren en nog veel meer. Piraat spelen hoort bij elke jongensjeugd. Een piratenkostuum maakt dit dan ook helemaal compleet. Ooglapje en piratenhoed op, kostuum aan, nep-oorbellen in en hij zal zich een echte piraat voelen. Klaar om rijk te worden en op avontuur te gaan.

Politie

Geef een jongen een politie-uniform en hij zal elke boef in de buurt oppakken. Jongens en gerechtigheid hoort eenmaal bij elkaar. Daarnaast is agent zijn een droombaan voor veel jonge jongens. Pakkertje is daarom ook een veel voorkomend spel. De slechteriken rennen weg en de politie rent achter ze aan. Uiteindelijk wint de politie en stralen ze enkel trots en eer uit.

Hoe moet je kiezen?

Naast de hiervoor genoemde voorbeelden zijn er nog veel meer andere verkleedsets. Vraag hem wat hij graag speelt en later wilt worden en je krijgt al een goed van wat je zou kunnen kiezen. Let wel op dat ze niet te veel in hun rol gaan zitten. Jongens kunnen namelijk heel fanatiek zijn!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken