De leukste tweepersoonsspellen

Door Ekiddies - op 14-12-2020
De leukste tweepersoonsspellen

Gezelschapsspellen worden al jaren gespeeld. Gezellig met elkaar een spelletje spelen waardoor je de band met elkaar versterkt en daarbij een leuke tijd hebt. Er zijn spelletjes voor 2 personen tot wel 10 personen te vinden. Maar niet ieder spel blijft spannend wanneer je het met twee personen speelt. Na het derde rondje Monopoly wordt het saai en je mist de competitieve spanning die bij een bordspel komt kijken wanneer je het met méér mensen speelt. Toch zijn er genoeg spelletjes voor 2 personen die de moeite waard zijn. Wij zetten de leukste tweepersoonsspellen op een rijtje die niet gaan vervelen na enkele minuten.

Jaipur – Kaartspel

Jaipur, vernoemd naar de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan, is een kaartspel voor 2 personen. Leef je in in de rol van de machtigste handelaar van Jaipur. Kun jij omgaan met deze enorme druk en verzamel je in deze hectische wereld vol aankopen, ruilhandel en verkoop de twee Seals of Excellence kaarten? KA-CHING. Jij krijgt hierdoor een uitnodiging van het hof van Maharaja. Denk jij dat je stand houdt in de wereld van ruilhandel terwijl je je kamelen niet uit het oog mag verliezen? Jaipur is beslist een leuk spelletje voor 2, dus probeer het snel!

Ceasar en Cleopatra – Kaartspel

Ceasar of Cleopatra? Wie beslist er over de onafhankelijkheid van Egypte? Begeef je in deze verkiezingsstrijd en win zoveel mogelijke invloedrijke patriciërs voor je zelf. Dit kaart spel voor 2 personen is een echte breinbreker: de speler met de beste tactiek wint. Welke strategie kies jij? Kies je er voor om jezelf sterker te maken? Je tegenstander een mes in de rug te steken? Of kies je ervoor om een gecontroleerde mix van beide toe te passen op weg naar de overwinning? Als je een spannend kaart spel voor 2 personen zoekt, dan zit je hier goed!

Wie is het? – Raadspel

Een gouwe ouwe: Wie is het? Kruip in de huid van een geheime personage. De speler tegenover je probeert met behulp van ja- en nee-vragen uit de vinden wie jij bent. Denk jij te weten wie er tegenover je zit? Ben dan maar zeker van je zaak. Is de persoon niet de persoon die jij denkt? Dan verlies je direct. Ben jij een echte professional die doordachte vragen kan stellen waardoor de ware persoon boven water komt drijven? Speel dan dit leuke spelletje voor 2 personen: Wie is het!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken