De beste online speelgoedwinkels

Door Ekiddies - op 15-09-2017 - Update 10-04-2018
De beste online speelgoedwinkels

Al vele honderden jaren spelen kinderen met speelgoed. Er zijn zelfs resten van bronzen speelgoed gevonden van de oudste beschavingen op deze planeet. Zo is de rammelaar naar alle waarschijnlijkheid al vele duizenden jaren oud. Dit is allemaal erg logisch, want spelen is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van het kind.

Vroeg had men natuurlijk geen speelgoedwinkels en was men verplicht om speelgoed zelf te maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende speelgoedwinkels met een groot aanbod speelgoed. Ook online speelgoedwinkels worden steeds populairder.

Wij hebben een aantal betrouwbare en goede speelgoedwinkels voor je op een rijtje gezet. Deze shops staan stuk voor stuk garant voor een supergroot aanbod met speelgoed voor alle leeftijden. Natuurlijk zul je hier enkele bekende namen tegenkomen, maar we hebben ook wat shops voor je waar je wellicht nog niet bekend mee bent.

Bart Smit

Natuurlijk kunnen we de populairste speelgoedwinkel van Nederland niet overslaan: Bart Smit. Deze shop heeft zowel een online shop als diverse fysieke winkels. Dit maakt het retourneren en eventueel ophalen van producten gemakkelijker. Daarnaast kun je online de winkelvoorraad van de Bart Smit bij jou in de buurt checken.

Vandaag voor 23:00u besteld, morgen in huis - Gratis verzending v.a. €20,-

Vergelijk het Bart Smit assortiment of ga meteen naar BartSmit.nl.

De Grote Speelgoedwinkel

De naam zegt het al: De Grote Speelgoedwinkel is een online shop met een zeer groot aanbod speelgoed van diverse merken. Je vindt er speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt handig filteren op leeftijd, waardoor je altijd een geschikt stuk speelgoed vindt.

Vandaag voor 17:00u besteld, morgen in huis - Standaard verzending €4,95, Verzending €1,95 v.a. €75,- (m.u.v. groot speelgoed)

Bezoek Degrotespeelgoedwinkel.nl of vergelijk hun speelgoed via de speelgoedvergelijker.

Intertoys

Een van de bekendste speelgoedwinkels in Nederland is InterToys. Een groot en kwalitatief aanbod en goede service zijn de speerpunten van deze shop. Daarnaast hebben ze een groot aantal fysieke winkels. Het is dus mogelijk om je product in de winkel op te halen. Ook kun je een online bestelling retourneren in de winkel. Bij InterToys kun je terecht voor alle grote merken zoals Baby Born, Lego en Barbie. Ook gameconsoles kun je voordelig bestellen bij deze speelgoedwinkel.

Vandaag voor 23:00u besteld, morgen in huis - Gratis verzending v.a. €25,-

Bekijk het Intertoys speelgoed hier of ga direct naar Intertoys.nl.

SpeelgoedDirect

Een uitgebreide speelgoedwinkel met handige categorisering: dat is SpeelgoedDirect.nl. Je kunt er tevens terecht voor schoolgerelateerde artikelen. Verder hebben ze een mooi aanbod bordspellen en kun je kiezen voor zowel binnen- als buitenspeelgoed.

Vandaag besteld is morgen in huis (mits op voorraad) - Gratis verzending v.a. €50,-.

Neem een kijkje in het assortiment of bezoek meteen Speelgoeddirect.nl.

Gezelschapsspellenshop

Niet écht een speelgoedwinkel, maar een online shop die zich richt op gezelschapsspellen. Jongere kinderen kunnen natuurlijk genieten van een gezelschapsspel, maar ook oudere kinderen en volwassenen kunnen een avond vullen met diverse spelletjes. Deze shop heeft het grootste aanbod bordspellen dat je maar kunt wensen! Tevens vind je er onder andere puzzels, reisspellen en kaartspellen.

Vandaag voor 17:00u besteld, morgen in huis - Gratis verzending v.a. €30,-

Bekijk het gezelschapsspellen aanbod hier of ga meteen naar gezelschapsspellenshop.nl.

Lees hier de speelgoed van het jaar winnaars.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken