Home / Blog / Speelgoed shopping / Bumba speelgoed

Bumba speelgoed

Door Ekiddies - op 07-05-2019 - Update 07-05-2019
Bumba speelgoed

Weet je niet wat voor speelgoed je voor je kind moet kopen? Of is hij of zij uitgekeken op het speelgoed dat er in de kast ligt, omdat er al zo vaak mee is gespeeld? Koop dan Bumba speelgoed! Heel veel ouders en hun jonge kinderen of baby's zijn tevreden over het speelgoed van Bumba, en de kids raken er ook niet snel mee uitgespeeld. In deze blog kom jij meer te weten over het speelgoed van Bumba.

Bumba speelgoed: wat is dat?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog nooit hebt gehoord van Bumba speelgoed. Bumba is een circusclown die met zijn circusvrienden allerlei avonturen beleeft. Het speelgoed is dan ook gebaseerd op deze circusclown, die bekend staat om zijn gele hoed en trui met rode figuren erop. Speelgoeduitgevers hebben alle vormen van speelgoed op de markt gebracht, van puzzels tot knuffeltjes en van trommels tot memory. Bij Ekiddies bieden wij de vergelijking tussen vele verschillende sites, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor het het speelgoed.

Voor wie is speelgoed van Bumba geschikt?

Het speelgoed is voor vrijwel iedere baby, peuter of kleuter verkrijgbaar. Per product wordt er een leeftijdsadvies gegeven, zodat jij kan kijken of het speelgoed wellicht iets is voor jouw kind. Voor kindjes die bijvoorbeeld net leren tellen bestaan er telraampjes en voor al wat oudere kinderen bestaat er bijvoorbeeld een speelgoedauto. Voor ieder kind tot ongeveer 6 jaar zit er wel iets bij. Zo is er ook veel leerzaam speelgoed voor kinderen van 3 jaar te vinden.

Tevredenheid over het speelgoed

De meeste ouders en kinderen zelf zijn zeer tevreden over het Bumba speelgoed. Het is leuk om mee te spelen en de kinderen leren er ook wat van. Ook groeien kinderen mentaal met het speelgoed door de leuke denkoefeningen die bij verschillende items geboden worden. Kinderen vinden het ook vaak super leuk om zich te verkleden en in de huid te kruipen van hun favoriete personage. Er zijn ook diverse verkleedsets te verkrijgen van Bumba. Online speelgoed kopen van Bumba voor jouw kind doe je het voordeligst via Ekiddies!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken