Buitenspeelgoed voor alle leeftijden

Door Ekiddies - op 11-09-2017 - Update 05-06-2018
Buitenspeelgoed voor alle leeftijden

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van elk kind, ongeacht de leeftijd. Computers maken een steeds groter deel uit van de samenleving. dus elk moment dat even weg van beeldschermen kan worden doorgebracht, is mooi meegenomen. Buitenspeelgoed is dan essentieel. Als het Nederlandse weer een beetje meezit, kun kinderen heerlijk ravotten in de tuin!

Buitenspeelgoed bestaat voor kinderen van álle leeftijden. Van baby's tot tieners. Wij hebben de leukste buitenspeelgoed artikelen op een rijtje gezet.

TIP: In onze speelgoedvergelijker vind je een hele categorie met buitenspeelgoed. Door een product aan te klikken, krijg je meteen te zien waar je het desbetreffende artikel het goedkoopst kunt bestellen. Zo zul je nooit meer teveel betalen voor je buitenspeelgoed.

Buitenspeelgoed voor dreumes - peuters

Een loopfietsje is niet alleen superleuk, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling! Kindjes krijgen er goede en sterke benen van, en daarnaast oefenen ze hun coördinatie. Ook zandbak benodigdheden zijn altijd goed: denk aan schepjes, emmertjes en vormpjes. Dit buitenspeelgoed is zowel voor jongens als voor meisjes.

>>> Op Ekiddies vind je alles voor peuters: van een loopfiets tot zandspeelgoed.

Lekker buiten spelen voor kleuters

Een schommel is iets wat élke kleuter leuk vindt! Daarnaast maak je kind gemakkelijk vriendjes, want iedereen wil natuurlijk komen schommelen! Wanneer je voldoende ruimte hebt, kun je een mooi exemplaar in de tuin plaatsen. Wil je all in gaan? Kies dan een volledig speeltoestel waar ook een glijbaan aan vast zit. Succes gegarandeerd.

>>> Kies een mooi speeltoestel met schommel in onze speelgoedvergelijker.

Buitenspeelgoed kopen voor schoolkinderen

In de leeftijd van 6 tot 10 kun je alle kanten op qua speelgoed. Een zwembad is sowieso goed voor de warmere dagen. Er zijn verschillende groottes en dieptes, waardoor er voor elke leeftijd een geschikt opblaaszwembad te vinden is.

>>> Vergelijk en bestel goedkope zwembaden hier.

Het leukste speelgoed voor tieners

Een trampoline is natuurlijk áltijd goed. Vooral in de zomer is het een mooie aanvulling op de tuin. Uiteraard is een trampoline niet alleen leuk buitenspeelgoed voor tieners. Ook kleinere kinderen zullen zich er perfect mee amuseren. Over het algemeen is een trampoline geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouderlijke supervisie is wel aangeraden.

>>> Bekijk goedkope trampolines hier.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken