4x mooie plekjes in Nederland voor een fantastische vakantie

Door Ekiddies - op 20-05-2020
4x mooie plekjes in Nederland voor een fantastische vakantie

Een mooi vakantiehuis huren in eigen land? Het is zeker een aanrader om het mooie Nederland te gaan ontdekken. Hier vind je voor ieder wat wils en ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf op een schitterende locatie. Maar wat zijn nu leuke bestemmingen? Hier vind je vier mooie plekjes in Nederland voor een fantastische vakantie.

1: De provincie Zeeland

Ben je een echte liefhebber van zon, zee, strand en gaat je hart sneller kloppen van wateractiviteiten? Dan ben je in Zeeland op de juiste plek. Het maakt niet uit waar in Zeeland je verblijft: binnen 15 minuten ben je op het strand. Hier geniet je van mooie en rustige stranden, gezellige beachclubs en heel veel leuke activiteiten. Zeeland is een schitterende provincie die heel veel te bieden heeft voor jong en oud. Hier kun je varen, zeilen, kitesurfen en nog veel meer. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan historische steden Middelburg, Vlissingen en Domburg.

2: De Zaanstreek in Noord-Holland

Een van de meest Nederlandse bestemmingen is toch wel de Zaanstreek. Hier kun je uitgebreid kennismaken met de indrukwekkende geschiedenis van ons land. Natuurlijk mag een bezoek aan de Zaanse Schans niet ontbreken. Het unieke beeld van tientallen molens omringt door water en weilanden is niet voor niets een wereldberoemde attractie. Je vakantiehuisje Nederland in de Zaanstreek is een absolute aanrader voor jonge gezinnen. Vanuit jouw vakantieverblijf kun je allerlei leuke plaatsen gaan ontdekken: van Enkhuizen en Volendam tot Bloemendaal en Egmond aan Zee.

3: De Friese Meren

Wie het heeft over de mooiste vakantiebestemmingen in eigen land, zal ongetwijfeld de Friese Meren noemen. De Friese Meren liggen in het midden en zuidwesten van de provincie Friesland. Het is niet alleen een prachtige locatie voor een verblijf aan het water, wandelen en fietsen, maar ook voor watersporten. Zeilen, surfen, kiten: het kan allemaal aan het Sneekermeer, Slotermeer, Tjeukemeer en natuurlijk het IJsselmeer. Wat dacht je van een plezierboot huren en genieten van een heerlijke dag op het water?

4: De Waddeneilanden

Geniet van een onvergetelijk verblijf op de prachtige Waddeneilanden, al jaren een populaire bestemming in eigen land. Hier kun je genieten van strand, maar ook van schitterende natuur en leuke activiteiten. Het aanbod van vakantiehuizen is hier enorm ruim en je kunt dan ook genieten van alle luxe. Ontdek een vakantiehuis Nederland met jacuzzi op een van de eilanden en geniet optimaal van je welverdiende vakantie!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken