3 tuintrends voor het najaar

Door Ekiddies - op 19-08-2020 - Update 27-10-2020
3 tuintrends voor het najaar

Het najaar komt er weer aan en dat betekent niet dat je jouw tuin met rust moet laten. Er zijn heel wat leuke trends die je het komende najaar volop gaat terugzien. Vooral op het gebied van zonwering zijn er trends waarmee je jouw tuin mooi kunt maken. En wist je dat zonwering een zeer goede investering is? Hier kun je jarenlang van genieten en je profiteert dus ook altijd van de voordelen. Ben je benieuwd naar de trends voor het najaar voor in de tuin? Hier vind je 3 tuintrends op een rij!

1: Rolluiken voor de ramen

Wellicht denk je: rolluiken, daar heb ik in het najaar toch helemaal niets aan? Toch is niets minder waar, want ook als de temperaturen omlaag gaan kun je veel baat hebben bij goede zonwering. Rolluiken zorgen er natuurlijk voor dat de zon niet naar binnen schijnt, maar daar heb je in het najaar waarschijnlijk niet veel last van. Toch kan het een goed idee zijn om voor goede rolluiken te kiezen. Waarom? In de eerste plaats kun je door middel van rolluiken geluiden van buiten minder goed horen. Ten tweede werken rolluiken ook isolerend en blijft de kou buiten. Zo profiteer je ook in het najaar voor mooie zonwering.

2: Luxaflex zorgt voor sfeer in huis en tuin

Een andere tuintrend voor het najaar is luxaflex. Deze zonwering heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats brengt het enorm veel sfeer en dat kun je in de herfst wel gebruiken. Wat dacht je van donkere luxaflex? In de avond kun je de sfeer nog meer vergroten door de lampen gezellig aan te doen terwijl het buiten tekeer gaat. Luxaflex is er in allerlei soorten en maten, maar ook kleuren. En dat betekent dat er voor ieder raam de juiste luxaflex te vinden is. En dankzij het ruime aanbod vind je altijd precies wat je nodig hebt. Missie geslaagd dus!

3: Kies voor duurzame zonwering

Klimaat is steeds belangrijker, ook met het oog op de tuin. Daarom is het een absolute trend om te kiezen voor duurzame zonwering in de tuin. Duurzame zonwering gaat in de eerste plaats lang mee en dat is een goede investering. Daarnaast werkt goede zonwering ook isolerend en blijft warmte en kou buiten. Dat is wel zo prettig, want zo bespaar je ook nog eens op de energierekening. Duurzame en klimaatvriendelijke zonwering is gemakkelijk en snel online te bestellen. Kijk goed naar de materialen en ontdek hoe duurzaam zonwering kan zijn.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Ekiddies Ekiddies

Ekiddies houdt van speelgoed en wil dat iedereen dit zo voordelig mogelijk kan krijgen.

Speelgoedvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Speelgoed & prijzen vergelijken Nu vergelijken